Fokus på bærekraft

Fokus på bærekraft Vi ivaretar en av sentrums arkitektoniske perler. Huset er modernisert på en bærekraftig og miljøvennlig måte. Slik har vi beholdt et bygg med særpreg og historie og tilført det urbane og fremtidsrettede kvaliteter Vi vektlegger Bærekraftig innkjøp Gjenbruk når mulig God avfallshåndtering God og miljøvennlig rengjøring Fokus på stadig forbedring også når…

Vi ivaretar en av sentrums arkitektoniske perler. Huset er modernisert på en bærekraftig og miljøvennlig måte. Slik har vi beholdt et bygg med særpreg og historie og tilført det urbane og fremtidsrettede kvaliteter

Vi vektlegger

  • Bærekraftig innkjøp
  • Gjenbruk når mulig
  • God avfallshåndtering
  • God og miljøvennlig rengjøring
  • Fokus på stadig forbedring også når det kommer til miljøet

På våre arrangementer med sittende publikum og våre kurs og konferanser har vi miljøstoler og bord fra Nordic Comfort Products/NCP. NCP har inngått samarbeid med Snøhetta for å omgjøre plastavfall til holdbare møbler og disse utgjør altså en del av interiøret hos oss.

I baren på Byscena bruker vi ikke sugerør av plast. Flere av våre matter (inkludert vår grønne løper) er fra samarbeidspartner Clima og lokalprodusent Heymat. Luven på mattene er produsert av 100 % resirkulert plast. Renholdet er ved Miljørent. De benytter i all hovedsak mikrofiber, i både mopper og kluter og benytter i all hovedsak rent vann uten kjemi. Når toaletter og sanitære rom rengjøres, benyttes svanemerkede og miljøsertifiserte kjemier. Vi har også miljøvennlig emballasje på take-away fra The Lounge.

Vi oppfordrer besøkende til å bruke apostlenes hester, spark og sykkel når de skal til Park 22 og hvis mulig å ta seg frem på miljøvennlig vis.

Vi skal kontinuerlig jobbe for en god og bevisst miljøprofil, i kraft av oss selv, med vårt publikum og med våre samarbeidspartnere.