Hva skjer?

22 mai
Park 22 The Lounge Afternoon Tea

AVLYST: Afternoon Tea, hygge i hjertet av sentrum

Litt posh tør vi være når vi har teselskap med britisk feel, te, bobler, kaffe og nydelig stemning i hjertet av sentrum.

22 mai
Park 22 Byscena Anders Jektvik

Landets hotteste visestemme

Jektviks posisjon som den sterkeste av de nye vise-stemmene er udiskutabel, og i Midt-Norge har han allerede tross sin relativt unge alder rukket å bli en etablert artist. Han har de siste tre årene gjort noe svært få norske artister har gjort, nemlig å ha utsolgte konserter i Olavshallen, Midt-Norges storstue blant konsertsaler, hver høst.

26 mai
Park 22 Byscena Lenge Leve

Lenge Leve – show med Kveli Rånes Bremseth

Et humormusikalsk samarbeid som har trukket 150 000 tilskuere til ulike kultursaler over hele landet. Nå er musikkhumoristene klare til å møte publikum i Mo i Rana med sitt nyeste show som har fått tittelen LENGE LEVE!

28 mai
Park 22 Byscena Government

Maikveld med solid rock

Government spiller egenprodusert musikk i rockesjangeren og har frekventert de fleste scener lokalt.

29 mai
Park 22 Byscena Polaren Cornelis

Helaften for Cornelis-frelste

Polaren Cornelis regnes som en av våre fremste tolkere av den svenske viselegenden Cornelis Vreeswijk. Vi ser frem til å høre flere av de meste kjente sangene fra en elsket trubadur.

05 jun
Park 22 Byscena BAdesKen

BAdesKen kommer – stopp pressen

Ken André er en sylskarp satiriker og humorist; han er hjernen bak Vredens Gnag og har bidratt som tekstforfatter til en rekke humorshow på scene, radio og TV, som for eksempel Nytt på nytt. Vi gleder oss enormt til BAdesKen på Mo 

11 jun
Park 22 Byscena The Drunken Sailors

The Drunken Sailors

The Drunken Sailors spiller akustisk Americana, Roots, Blues, Irsk og Country, med et lydbilde preget av flere vokalister, gitar, fele, munnspill, banjo, mandolin, bass, trekkspill og perkusjon.

12 jun
Park 22 Byscena Joni Mitchell - en hyllest

Joni Mitchell – en hyllest

Det er over 50 år siden hennes første plateutgivelse, og siden har hun vært en av populærmusikkens aller viktigste artister. Å hylle selveste Mitchell gjør man med stor ydmykhet.

18 jun
Park 22 Byscena Johndoe

Påfyll til sultne rockesjeler – NY DATO!

De er blant Norges beste liveband som normalt rocker vår verden for utsolgte hus og store festivaler.

19 jun
Park 22 The Lounge Afternoon Tea

AVLYST: Afternoon Tea, hygge i hjertet av sentrum

Litt posh tør vi være når vi har teselskap med britisk feel, te, bobler, kaffe og nydelig stemning i hjertet av sentrum.