46482105_2203064129712827_6090654068319977472_n
Byscena lounge bar png logo
miljofyrtarnlogo-farger-rgb

Gjør våre lokaler til ditt eget

I Park 22 finner du flere lokaler egnet for ulike arrangementer, og du kan leie ett eller flere av disse. På huset har vi hatt bedriftsfester, vennetreff, bursdager, julebord, konserter, forskjellige kurs og konferanser med og uten underholdning.

Ja, det er egentlig ikke det event vi ikke kan få til her i det flotte bygget vårt som ligger midt i en grønn lunge i byen. Det betyr at vi også kan tilrettelegge for utendørs arrangementer hvis været tillater dette. Vi har byscene med sceneteknikk (lys/lyd), projektorer for presentasjoner og bar med alle rettigheter.

Vi kan skreddersy festen etter ditt ønske når det kommer til mat og drikke og vi kan hjelpe til med underholdning, aktiviteter og tilpasset dekor hvis du vil det. Vi henvender oss både til næringslivet, lag- og foreninger, kommuner og privatmarkedet.

Kom gjerne på befaring, spør oss om muligheter om det er noe du lurer på. Vi er fleksible og løsningsorienterte og elsker fornøyde kunder.
Utover nevnte lokaler finnes også muligheter gjennom samarbeidet vi har med våre leietakere. For eksempel har bedrifter hatt møter i Kunstgalleriet til Anne Gundersen.

Vi leier ikke ut uten bemanning og ivaretar plikter som gjelder skjenkebevilling og serveringsbevilling. Det vil alltid være noen som representerer huset på jobb som ivaretar oppfølging av leietaker og står for servering (mat eller drikke). Det kan ikke nytes medbrakt alkoholholdig drikke. Ved for eksempel bursdager o.l kan du ha med egne kaker hvis du ønsker dette.

The Lounge

The Lounge er stedet for deg som vil slappe av, kose deg og bare nyte livet. Kanskje har du sovet litt lenge på hotellrommet og rakk ikke frokosten. Da er brunsjen eller lunsjen på The Lounge helt perfekt. Og selv om klokka knapt har bikka formiddag og det er tirsdag, er det lov med en utepils.

Byscena

Kapasitet: 370

Her er det både bar, scene med teknikk og lerret for presentasjoner. Passer både for sittende og stående publikum – eller en kombinasjon av dette. Et lokale som kan rigges for ulike stiler og stemninger.

Galleriet

Kapasitet: 80

Et klassisk og vakkert lokale med gode møtefasiliteter – og klaver. Perfekt for tafling og møter over bobler og fingermat. Det er her vi har våre populære Afternoon Teas og lokalet er populært til utstillinger og mindre kultur-hæppenings. Rommet kan også bookes til bursdager og bedriftsamlinger.

Backstage

Kapasitet: 8

Et annerledes og hyggelig møterom i retrostil som også våre artister bruker når de besøker oss. Eller kanskje for en hyggelig kveld med gode smaker og god drikke sammen med syklubben eller vennegjengen? Her gjenbrukes møbler fra Askeladden og stemningen er koselig og uformell.

Parken

Kapasitet: 200

Park 22 Seminar

Park 22 tilbyr kurs og konferanselokaliteter med spesiell atmosfære. Miljøet er preget av god service og mye kreativ energi. Det kan arrangeres alt fra små møter til større konferanser med gode, tilpassede møtelunsjer fra The Lounge og ellers alle nødvendige fasiliteter du trenger for effektiv og god møtetid.
I samarbeid med aktørene i Park 22 kan hele huset disponeres.

Vi er et perfekt sted for styremøter, teambuilding, prosjektgrupper og ledersamlinger og med beliggenhet midt i sentrum er det god tilgjengelighet og kort vei til alt annet byen har av overnatting og andre tilbud. Faglig påfyll kan også kombineres med aktiviteter, og vi bidrar gjerne med å skaffe passende underholdning hvis dette ønskes som del av ditt kurs eller konferanse. Vi kan tilby en rekke ulike konsepter og hjelper deg med planlegging og gjennomføring.

Velkommen til oss.

Mat & Drikke

The Lounge varter opp med mat og drikke til alle typer arrangementer, det være seg kurs- og seminarer, bedriftstreff, bursdagsfeiringer eller utdrikningslag. Og vi legger oss alltid i selen for å gi deg et mattilbud som passer akkurat ditt selskap.

Vi har serverings- og skjenkebevilling og i sortimentet inngår øl, vin, lokalproduserte drikker og klassiske drinker. Selvsagt har vi god kaffe, te og mineralvann.

Synnøve har et stort hjerte for asiatiske smaker og spennende sammensetninger som setter en ekstra spiss på møtelunsjen eller kvelden du ønsker skal være ekstra spesiell også smaksmessig.

Vi har også hatt arrangementer med popup-kokker og andre spennende serveringsvarianter. Ta gjerne kontakt for å høre nærmere om alle muligheter på matfronten hos oss. Vi er også glade for innspill og ideer til menyen i kaffen og på cateringsiden.

Underholdning

Vi kan hjelpe deg med underholdning og aktiviteter til ditt arrangement. Musikk? Tilpasset spilleliste? Humor-innslag? Kunnskap og hygge-baserte konsepter, foreksempel tilpasset variant av Afternoon Tea eller Vin & Vinyl. Vi kan ordne med quiz og presentasjoner, ja sågar taler om du ønsker bistand til det. Det kan være underholdning i lite og fint format, eller det kan være det som er mer omfattende. Mulighetene er uendelige, og vi snakker gjerne nærmere med deg om det.

Leie lokaler

I Park 22 finner du flere lokaler egnet for ulike arrangementer, og du kan leie ett eller flere av disse. På huset har vi hatt bedriftsfester, vennetreff, bursdager og sammenkomster med lag og foreninger, julebord, konserter, forskjellige kurs og konferanser med og uten underholdning. Utover nevnte lokaler finnes også muligheter gjennom samarbeidet vi har med våre leietakere. For eksempel har bedrifter hatt møter i Kunstgalleriet til Anne Gundersen. Vi leier ikke ut uten bemanning og ivaretar plikter som gjelder skjenkebevilling og serveringsbevilling. Det vil alltid være noen som representerer huset på jobb som ivaretar oppfølging av leietaker og står for servering (mat eller drikke)Det kan ikke nytes medbrakt alkoholholdig drikke. Ved for eksempel bursdager kan du ha med egne kaker hvis du ønsker dette.

–Vi ser frem til å møte deg!