BeFunky-design

En møteplass for unge

Satsingen er under utvikling og blir en kombinasjon av musikk- og sceniske muligheter, kafétilbud, digitale ressurser og e-sport.

Tilbudet ønskes utviklet i samarbeid med Rana Kommune og ungdommen selv. Park 22 vil dele ressurser og kunnskap og ønsker å bidra til inkludering og integrering. Med nye satsinger oppstår nye arbeidsplasser og vitalisering av sentrum.

Vi har også unge og ungdom i mente når vi programmerer gjennom året, og med jevne mellomrom er målet å tilby ulike konserter og eventer som treffer denne målgruppen.

Park 22 Digital

Fremtiden er digital. Park 22 skal legge til rette for digitale møteplasser og i de rustikke omgivelsene i Park 22 skal det etableres en høykvalitets digital scene.

Digitalt fokus gjenspeiler seg i flere satsinger på huset og det er naturlig og ønskelig å inkludere unge i flere av disse.

Park 22 E-sport

Gaming og E-sport er verdens raskest voksende idrett og Park 22 Ung skal etablere gamingrom og gode esport-tilbud. Her vil utøvere i Mo i Rana kunne møtes for å bli bedre sammen, og spille mot folk i resten av verden. Det kan også bli e-sportrelaterte eventer på Byscena.

Park 22 Scene

Park 22 har egen byscene som også skal utvikles til å bli en fullgod digital scene.
Byscena er også en arena for unge musikere og underholdere som gir dem mulighet til å spille og opptre for et publikum og ha tilgang på god sceneteknikk lyd og lysmessig. Byscena er også en god mulighet for f. eks. innvandrere til å prøve seg i arbeidslivet og på denne måten kan vi bidra til integrering.

Park 22 Film

Det er gode muligheter for å se og vise frem film i Park 22. Vi har et godt samarbeid med Rana Filmklubb som har visninger i våre lokaler to ganger i måneden. Park 22 Production har også produksjons-suiter fasilitert med verktøy for videoproduksjon, grafisk design og post redigering.

Park 22 Talent

Park 22 skal være opplæringsarena for unge talenter med høykvalitets lyd-og bildeproduksjon. Vi skal bidra til at Mo i Rana tar bedre hånd om de mange talentene som finnes sammen med andre gode aktører, som for eksempel Kulturskolen og de mange festivalene i regionen.

Med Park 22 Talent skal de beste kunne gå veien videre gjennom et tilbud som stiller de krav som er nødvendig for å nå til topps.

Park 22 Musikk

Park 22 arrangerer en rekke konserter gjennom året og samarbeider også med lokale krefter som brenner for god musikk: bluesklubben TUFF ENUFF og rockeklubben BråK. Park 22 skal også være et miljø hvor amatører og profesjonelle kan samles for å utvikle musikkprosjekter og dele kompetanse.

Park 22 skal tilby øvingslokaler for lokale band. Veien fra øvingslokalet til byscena vil være kort.

Mulighet for kvalitets lydopptak vil være tilstede gjennom Park 22 Production som har musikkstudio med øvingsrom og produksjons-suiter med verktøy for videoproduksjon, grafisk design og post redigering.

Våre ansatte

Dina_1

Dina-Emily Aasen Grigoryan