I hjertet av sentrum

Du er herved invitert til å bli kjent med en spennende kafé-satsing i hjertet av sentrum: Byscena Lounge & Bar

Vi er en yndet plass for frokost, lunsj og lett middag og vi er ideell for alle typer åpne og lukkede arrangementer. Næringslivsfolk og studenter er hyppige gjester hos oss, i tillegg til familier, par, vennegjenger og turister.

Lokalet har en innholdsrik planløsning og en privilegert beliggenhet, i Park 22’s første etasje. Serveringsbevilling og skjenkebevilling, spennende meny med ingredienser fra lokale leverandører og Synnøve's og Charlotta's egen touch. De lager mye fra bunnen av og har sans for de asiatiske smakene, drikke-sortiment med øl, vin, lokalproduserte drikker og klassiske drinker.

Vi har take-away.
Reserver gjerne bord når du vet du skal hit og bestill mat på forhånd om du ønsker takeaway eller har det travelt.

Meny-navnene i kafeen viser at vi er en gjeng som elsker musikk og smaker det svinger av. Ulikt utvalg av kaffedrikker, milkshakes, te, mineralvann.
Vi har blant annet den lokalproduserte drikken Noe i gjære i hyllene våre. Sukkerfri sjokolade og deilige makroner fra Han Steike i Korgen, egg fra Midtstraum gård og Souvas med reinkjøtt fra ARV.
Vi støtter og heier på lokale leverandører og det gjenspeiler seg i menyen vår til enhver tid.

Uteservering når været tillater det: Spis i det grønne under de fine trekronene her, sving deg i hengekøyene eller sett deg på gresset der sola finner veg.

Noe du savner? Spør oss eller kom med innspill. Vi kan ikke gjøre alt alltid, men noe av og til og vi ønsker alltid å forbedre oss. Følg med i våre kanaler for informasjon om ulike arrangementer.
Velkommen!

Andre lokaler du kan besøke/leie i Park 22:
Vi har Galleriet med kapasitet for opptil 60 personer, samt en unik gastronomisk serviceinfrastruktur for våre kunder. I bygget er også Byscena med bar som også kan leies til alle typer arrangementer. Hvis du vil tar vi ansvaret for hele eventet ditt og gjør det til et minneverdig øyeblikk.

Catering

The Lounge varter opp med catering til alle typer arrangementer, det være seg kurs- og seminarer, bedriftstreff og bursdagsfeiringer. Og vi legger oss alltid i selen for å gi deg et mattilbud som passer akkurat ditt selskap.

Vi har serverings- og skjenkebevilling og i sortimentet inngår øl, vin, lokalproduserte drikker og klassiske drinker. Selvsagt har vi god kaffe, te og mineralvann.

Vi har også hatt arrangementer med popup-kokker og andre spennende serveringsvarianter. Ta gjerne kontakt for å høre nærmere om alle muligheter på matfronten hos oss. Vi er også glade for innspill og ideer til menyen i kaffen og på cateringsiden.

Våre ansatte

220318287_10157749951646790_2498822334699460527_n

Charlotta Forsmann

Kafé-medarbeider

synnove

Synnøve T. Olafsen

The Lounge
[email protected]

Synnøve tar i mot forespørsler og gir tilbud på kurs-og konferanser i Park 22
og driftsgjennomføring av ulike arrangementer på Park 22 Byscena og i Galleriet.