I hjertet av sentrum

Du er herved invitert til å bli kjent med en spennende kafé-satsing i hjertet av sentrum: The Lounge.

Vi er en yndet plass for frokost og lunsj og lett middag og ideell for alle typer åpne og lukkede arrangementer. Næringslivsfolk og studenter er hyppige gjester hos The Lounge, i tillegg til familier, par, vennegjenger og turister.

Lokalet har en innholdsrik planløsning og en privilegert beliggenhet, i Park 22’s første etasje. Serveringsbevilling og skjenkebevilling, spennende meny med ingredienser fra lokale leverandører og Synnøves egen touch. Hun lager mye fra bunnen av og har sans for de asiatiske smakene, drikke-sortiment med øl, vin, lokalproduserte drikker og klassiske drinker.

Vi har take-away. Reserver gjerne bord når du vet du skal hit og bestill mat på forhånd om du ønsker takeaway eller har det travelt. Vi selger gavekort.

Meny-navnene i kafeen viser at vi er en gjeng som elsker musikk og smaker det svinger av. Ulikt utvalg av kaffedrikker, milkshakes, te, mineralvann. Vi har blant annet den lokalproduserte drikken Noe i gjære i hyllene våre. Sukkerfri sjokolade og deilige makroner fra Han Steike i Korgen, egg fra Midtstraum gård og pizza med reinkjøtt fra ARV og paier med kjøtt fra H.A Hanssen. Vi støtter og heier på lokale leverandører og det gjenspeiler seg i menyen vår til enhver tid.

Uteservering når været tillater det: Spis i det grønne under de fine trekronene her, eller sett deg på gresset der sola finner veg.

Noe du savner? Spør oss eller kom med innspill. Vi kan ikke gjøre alt alltid, men noe av og til og vi ønsker alltid å forbedre oss. Følg med i våre kanaler (lenke) for informasjon om ulike arrangementer. Velkommen!

Andre lokaler du kan besøke/leie i Park 22 (lenke til leie-siden)
Vi har Galleriet med kapasitet for opptil 60 personer, samt en unik gastronomisk serviceinfrastruktur for våre kunder. I bygget er også Byscena med bar som også kan leies til alle typer arrangementer. Hvis du vil tar vi ansvaret for hele eventet ditt og gjør det til et minneverdig øyeblikk.

Beklager, vi fant ingen kommende arrangementer.

Catering

The Lounge varter opp med catering til alle typer arrangementer, det være seg kurs- og seminarer, bedriftstreff, bursdagsfeiringer, konfirmasjoner og bryllup. Og vi legger oss alltid i selen for å gi deg et mattilbud som passer akkurat ditt selskap.

Vi har serverings- og skjenkebevilling og i sortimentet inngår øl, vin, lokalproduserte drikker og klassiske drinker. Selvsagt har vi god kaffe, te og mineralvann.

Synnøve har et stort hjerte for asiatiske smaker og spennende sammensetninger som setter en ekstra spiss på møtelunsjen eller kvelden du ønsker skal være ekstra spesiell også smaksmessig.

Vi har også hatt arrangementer med popup-kokker og andre spennende serveringsvarianter. Ta gjerne kontakt for å høre nærmere om alle muligheter på matfronten hos oss. Vi er også glade for innspill og ideer til menyen i kaffen og på cateringsiden.

Våre ansatte

Charlotta

Charlotta Forsmann

Kafé-medarbeider

synnove

Synnøve T. Olafsen

Daglig leder The Lounge
[email protected]

shannon

Shannon Arscott

Kafé-medarbeider

Synnøve tar i mot forespørsler og gir tilbud på kurs-og konferanser i Park 22
og driftsgjennomføring av ulike arrangementer på Park 22 Byscena og i Galleriet.