Laster Arrangementer
fredag 29. januar 2021

Klokken
18:00 - 1:30

AVLYST: En reise i vin og musikk

Ahh, dette blir digge saker. Ta med noen venner, sjærst'n eller gode kolleger på en herlig reise, uten å reise. La passet ligge igjen hjemme, men ta med nysgjerrighet og godt humør på Vin & Vinyl.

DESSVERRE AVLYST.

En mann for musikken, en mann for drikken. John Erik Andersen lever og ånder for musikk og gode drikker. Så liker han å være blid med blide folk. Et godt utgangspunkt når vi parer opp med denne kunnskapsrike stemningsskaperen som stiller inn kikkertsiktet på vinylplater og viner fra alle kanter av verden.

 

Vin & vinyl er et nytt konsept som kan oppleves én torsdag hver måned på Park 22 Byscena i hjertet av Mo i Rana. Hver gang skal ny musikk og nye vinkontinenter oppdages. Det skal smakes og høres og vi skal innom både rødt, hvitt og musserende på disse vinreisene. På hver Vin & vinyl får du stifte bekjentskap med tre viner og vi ser på likheter og ulikheter til disse vinene. Vi lærer ulike smaksteknikker og det er fullt lov å stille spørsmål underveis. Første destinasjon i vin og musikk ligger an til å bli USA. Og det ryktes om noen plater fra 60- og 70-tallet.

 

Ahh, dette blir digge saker. Ta med noen venner, sjærst’n eller gode kolleger på en herlig reise, uten å reise. La passet ligge igjen hjemme, men ta med nysgjerrighet og godt humør til sentrum.

 

Smittevern: Vi forholder oss til gjeldende smittevernregler. Alle skal føle seg trygge. Vi oppfordrer folk som kan sitte sammen (i kohort), om å gjøre en felles billettbestilling gjennom vårt billettsystem. Da får dere sitte på samme bord. Er dere flere enn 10, så ta kontakt og vi ser på en god løsning for din gruppe. Servering skjer på bordene. Maks kapasitet er per dato 80.

18 års aldersgrense. I prisen ligger 3 glass med vin. Dørene åpner 18:00

Vi selger i tillegg snack-brett til 189,- per stykk, disse er komponert med tanke på hvilke viner som serveres. Gi gjerne beskjed i forkant

Bestill billett HER

Følg Facebook-eventet HER