Laster Arrangementer
fredag 15. oktober 2021

Klokken
20:00 - 1:30

Velkommen til en rock-stravaganza du ikke vil gå glipp av!

Pil & Bue er endelig tilbake på Mo! Fire år har gått siden sist! Tredje september kommer plata The World Is A Rabbit Hole, og det feires med en lang Norges-turne.

Velkommen til en rock-stravaganza du ikke vil gå glipp av!

KJØP BILLETTER HER

FØLG FACEBOOK EVENTET HER

Dører: 20.00
Konsertstart: 21:00
Aldersgrense: 20 år.

Pil & Bue er tilbake på Mo! Fire år har gått siden sist! Tredje september kommer plata The World Is A Rabbit Hole, og det feires med en lang Norges-turne. Siden sist har gitarist og vokalist Petter Carlsen har fått selskap fra trommis Gøran Johansen, hardtslående kjernekar fra vennskapsbyen Hammerfest. Kjent som et hardtslående, hardtarbeidende og energisk live-band, er Pil & Bue klare for å løfte alt enda et hakk. Du kan forvente god lyd, bra lys og good times!

Combos har i løpet av sin relativt korte levetid klart å gjøre seg godt bemerket som et av de nye up-and-coming bandene musikk-Norge har stor tro på. Deres energiske musikk, tikkende liveopptredener og raskt voksende fanskare har vist at Combos er den positive omtalen verdig, og det siste året precorona var fylt med høydepunkter mange uetablerte band ikke engang tør håpe på. Som NRK P3 sa det: «ombos har tatt rennafart og raser rundt i øregangene mine som en rabiat pitbull for tida. Mer, Combos, vi vil ha mer!»

SMITTEVERN: Park 22 har som mål til enhver tid å overholde og tilrettelegge for smittevern pga Covid-19 viruset i henhold til myndighetenes krav. Disse kan blir endret.
Sittende konsert og anviste plasser. Bar med alle rettigheter, åpen før under og etter arrangement.