Laster Arrangementer
lørdag 27. november 2021

Klokken
20:00 - 1:30

«Med et sjangeroverskridende lydbilde og en voldsom energi står platene definitivt på egne ben, men det er på scenen musikken virkelig kommer til sin rett»

Lars Ulrich, den berømte trommeslageren fra Metallica, har beskrevet Bokassa som "Sinnsykt jævla kule" og sagt de var hans nye favorittband

BråK presenterer: Bokassa

KJØP BILLETTER HER
FØLG FACEBOOK EVENTET HER

Powertrioen Bokassa forener flere av rockens undersjangere til sin egen unike “stonerpunk”. Bandet har gitt ut to kritikerroste album, flere EPer og spilt på flere av Norges største festivaler (Øya, Malakoff, Stavernfestivalen) og over hele landet.

Den selvutgitte debutplaten “Divide & Conquer” ble kåret til et av 2017s beste debutalbum av ærverdige Metal Hammer UK og et av det siste tiårs beste norske album av Gaffa. I 2019 spilte bandet support for Metallica, sammen med Ghost, på deres “Worldwired”-turné, tett fulgt av egen Europaturné senere på året og Spellemannsnominasjon året etter.

I fjor signerte bandet med det østerriske storselskapet Napalm Records (Monster Magnet, Andrew W.K, W.A.S.P) for et kommende tredjealbum.
Bandet består av: Jørn Kaarstad, Olav Dowkes og Bård Linga.

SMITTEVERN: Park 22 har som mål til enhver tid å overholde og tilrettelegge for smittevern pga Covid-19 viruset i henhold til myndighetenes krav. Disse kan blir endret.

Dørene åpner: 20:00
Aldersgrense: 20 år