Laster Arrangementer
onsdag 26. mai 2021

Klokken
18:00 - 22:30

Lenge Leve – show med Kveli Rånes Bremseth

Et humormusikalsk samarbeid som har trukket 150 000 tilskuere til ulike kultursaler over hele landet. Nå er musikkhumoristene klare til å møte publikum i Mo i Rana med sitt nyeste show som har fått tittelen LENGE LEVE!

Hva får du hvis du kobler en erfaren musiker fra DDE med to tittelgrossister fra Revy NM?

Svaret er et humormusikalsk samarbeid som har trukket 150 000 tilskuere til ulike kultursaler over hele landet. Nå er musikkhumoristene klare til å møte publikum i Mo i Rana med sitt nyeste show som har fått tittelen LENGE LEVE!

KJØP BILLETTER HER

FØLG FACEBOOK EVENT HER

Det er etter hvert mange steder i Norge Sigmund Kveli, Arnt Egil Rånes og Harald Morten Bremseth ikke trenger noen nærmere presentasjon.

Kveli Rånes Bremseth har fartet landet rundt og de fleste som går ut fra en av deres forestillinger har tørket snørr og lattertårer og anbefalt venner og kjente å benytte anledningen til å oppleve dem ved første mulighet.

Arnt Egil Rånes er også kjent som sologitaristen i DDE, Sigmund Kveli og Harald Morten Bremseth har begge flere Norgesmestertitler i revy. Sammen utgjør de ett humormusikalsk columbiegg med en originalitet og timing som publikum elsker.

Det nye showet bygger videre på universet som så mange har falt for.

Dørene åpnes: 18:00 Konsertstart: 19:00. Forestilling varer i 90 min. Aldersgrense: 20 år Sittende konsert og anviste plasser Bar med alle rettigheter, åpen før under og etter arrangement.

SMITTEVERN: Park 22 har som arrangør som mål til enhver tid å overholde og tilrettelegge for smittevern pga Covid-19 viruset i henhold til myndighetenes krav. Utover de generelle krav til hygiene og avstand er det nå spiseplikt ved alkoholservering og tidligere sjenkestopp enn normalt. Dette betyr at alle som skal drikke alkohol må i fbm. første bestilling også bestille mat. Vi har skreddersydd en rett for anledningen. Alkoholservering stenger kl. 22:00. Alkoholkonsum må avsluttes senest kl. 22:30. Alle gjester vil få anvist plass/bord. Denne plassen må beholdes under arrangement da det er krav om faste anviste plasser.