Laster Arrangementer
fredag 13. oktober 2023

Klokken
20:30 - 22:00

Kristian en spesiell evne til å eie publikum. Og ikke gi slipp på dem.

denne konserten vil bli mer intim siden den er helt akustisk. I denne settingen kommer publikum enda nærmere låtene og tekstene.

Kristian Granheim er en nordnorsk artist og låtskriver fra Mo i Rana. Han har lang fartstid som frontfigur i flere regionale band.
Nå har han bestemt seg for å gi musikerkarrieren sin fulle oppmerksomhet og setter føttene på scener både lokalt og utenfor sine hjemtrakter.
Med seg tar han med seg låter som har blitt til gjennom de 20 siste årene, i tillegg til mye nytt materiale. Inspirert av alt fra visesang til hardrock til østlig tradisjonell musikk.
Ofte må Kristian grave dypt i eget hode etter tekstmateriale og resultatet er ofte utleverende.
Kombinert med en stemme som håndterer hele spekteret fra ømt og sårt til intenst har Kristian en spesiell evne til å eie publikum.
Og ikke gi slipp på dem.

I dag er han frontfigur i bandet EVI, men denne konserten vil bli mer intim siden den er helt akustisk.
I denne settingen kommer publikum enda nærmere låtene og tekstene.

Tom Andersen er en gitarist fra Mo i Rana med fortid innen diverse lokale band, og spiller for tiden i bandet EVI.

Med innflytelser fra rockverdenen så vel som forskjellige etniske musikkarter spiller han på en måte som blander sjelen og innlevelsen fra blues og soul, samt tekniske ferdigheter og melodiske krumspring fra progressiv metal og indisk folkemusikk.

Selv om han er mest komfortabel med høylydt vreng på gitaren, ser han nå frem til en utfordring med å utfolde seg i en akustisk setting – og på denne måten få utrykke seg på en mere nyansert og tilbakeholdt måte.

Praktisk info:
KJØP BILLETTER HER
Unummererte plasser – ingen mulighet for forhåndsreservasjon av bord/sitteplasser
Dørene åpner: 19:00
Konsertstart: 20:30
Aldersgrense: 20år – HUSK GYLDIG ID