Laster Arrangementer
fredag 13. oktober 2023

Klokken
20:30 - 22:00

Kristian en spesiell evne til å eie publikum. Og ikke gi slipp på dem.

denne konserten vil bli mer intim siden den er helt akustisk. I denne settingen kommer publikum enda nærmere låtene og tekstene.

Kristian Granheim er en nordnorsk artist og låtskriver fra Mo i Rana. Han har lang fartstid som frontfigur i flere regionale band.
Nå har han bestemt seg for å gi musikerkarrieren sin fulle oppmerksomhet og setter føttene på scener både lokalt og utenfor sine hjemtrakter.
Med seg tar han med seg låter som har blitt til gjennom de 20 siste årene, i tillegg til mye nytt materiale. Inspirert av alt fra visesang til hardrock til østlig tradisjonell musikk.
Ofte må Kristian grave dypt i eget hode etter tekstmateriale og resultatet er ofte utleverende.
Kombinert med en stemme som håndterer hele spekteret fra ømt og sårt til intenst har Kristian en spesiell evne til å eie publikum.
Og ikke gi slipp på dem.

I dag er han frontfigur i bandet EVI, men denne konserten vil bli mer intim siden den er helt akustisk.
I denne settingen kommer publikum enda nærmere låtene og tekstene.

Tom Andersen er en gitarist fra Mo i Rana med fortid innen diverse lokale band, og spiller for tiden i bandet EVI.

Med innflytelser fra rockverdenen så vel som forskjellige etniske musikkarter spiller han på en måte som blander sjelen og innlevelsen fra blues og soul, samt tekniske ferdigheter og melodiske krumspring fra progressiv metal og indisk folkemusikk.

Selv om han er mest komfortabel med høylydt vreng på gitaren, ser han nå frem til en utfordring med å utfolde seg i en akustisk setting – og på denne måten få utrykke seg på en mere nyansert og tilbakeholdt måte.

Praktisk info:
KJØP BILLETTER HER
Dørene åpner: 19:00
Konsertstart: 20:30
Aldersgrense: 20år – HUSK GYLDIG ID

18 nov
Park 22 Byscena Iskald

Unik og nord-norsk black metal kommer til Mo i Rana

Black metal-bandet Iskald ble startet på Sortland i 2005 og har holdt på i over 15 år. Fra sin base i Bodø har 5 album blitt hamret ut gjennom årenes løp. Med sin unike og nord-norske tilnærming til svartmetallen har fans og presse latt seg begeistre over musikken som har satt sine spor over hele…

27 okt
Park 22 Byscena Government

Government skal levere mer enn aldri før!

Fredag 27.oktober spiller Government på Park 22 Byscena. Bandet fra Rana spiller eget materiale som over tid har sneket seg inn hos både ranværinger og nordmenn. Bandet har aldri vært bedre og har nettopp vært i studio der låter er spilt inn. Kanskje blir det release denne kvelden? Med et solid komp og en stor…

14 okt
Park 22 Byscena BråK presenterer: Ondt Blod

Endelig tilbake!

Endelig tilbake! I et tiår har bandet fra Kirkenes levert frådende hardcore og fengende refrenger på nordnorsk. Med de to fullengderne “Finnmark” (2016) og “Natur” (2018) i bagasjen, har bandet høsta lovord i øst og vest, og bygget opp en solid fanskare. Med hjertet ute på kofta, og blink i øyet, leverer bandet tekster om…

10 nov
Park 22 Byscena Erling Ramskjell

Kommer til oss kun bevæpnet med en gitar, og en stor sekk med låter

Som en Saltdalens svar på Nick Cave crooner han fram budskapet låt for låt

03 nov
Park 22 Byscena Tuff Enuff presenterer Soft City

Soft City kommer tilbake!

Hardtslående riff, suggererende rytmer, sjelfulle melodilinjer og virtuose soloer

30 sep
Park 22 Byscena Åpen Scene Unge Artister

Åpen Scene – Unge Artister

Unge artister fra hele Helgeland møtes på scenen på Park 22, for å vise fram for hvilket utrolig engasjement og talent som finnes rundt omkring.

11 nov
Park 22 Byscena Bar & Basar

Gjør deg klar til å jakte på skatter på Byscenas gjenbruksmarked!


Del skattene dine med andre shoppere og gjør rotet om til penger!

07 okt
Park 22 Byscena Maldito

Tuff Enuff presenterer:

Med sitt personlige forhold til tidlig industriell blues og 70-tallets tungrock, har kvartetten Maldito skapt et tight og intenst liveutrykk som har banet seg vei inn i vinylsamlingen til både gamle ringrever innen tradisjonell blues samt unge rockere. KJØP BILLETTER HER FØLG FACEBOOK EVENTET HER «Fire gutter som sparker ræv, men samtidig er usedvanlig tight…