Laster Arrangementer
lørdag 10. april 2021

Klokken
21:00 - 23:30

UTSATT//NY DATO KOMMER: John Olav Nilsen & Nordsjøen

Vår vår! I disse urolige tider går John Olav Nilsen & Nordsjøen mot vinden og vender tilbake til livet på veien. Lasten er full av fortiden, men heldigvis også en berøring av fremtiden.

UTSATT/NY DATO KOMMER.
Solgte billetter gjelder på ny dato.

Konsertstart: 21:00 (dørene åpner en time før konsert)
Aldersgrense: 20 år, leg.plikt
Arrangør: Stageway

Helt siden den kritikerroste og Spellemannvinnende debutplaten «For Sant Til Å Være Godt» har Bergensartisten vært en av sin generasjons absolutte livefavoritter. Fulle hus og øredøvende allsang har vært standard på konserter og festivaler, og låter som “Diamanter og kirsebær”, “Hull i himmelen” og «Valiumsvalsen» vil stå seg som evige klassikere i norsk musikkhistorie.

John Olav Nilsen & Nordsjøen består foruten John Olav av de tidligere Gjengen-medlemmene Einar Vaagenes, Lars Eriksen og Mikael Kanstad, og musikalsk befinner de seg i sjangeren gatepop, eller sågar motstands-pop.

I 2020 slapp de albumet «Det store i det små» til strålende kritikker fra medier landet over, og til våren vil ny musikk se dagens lys.

«La vårens vind skjære helt inn, og puste liv i dagens søvnige sinn» John Olav Nilsen

For anledningen har de med seg Eirik Marinius Sandvik på gitar, Glenn Endre Bertelsen på Trommer og Pablo Tellez på bass. Det føles godt å ha denne gjengen tilbake på veien, og vi gleder oss til allsang av gamle og nye favoritter i 2021!

Stadionpop til folket!
Musikknyheter 8/10

Noe av det sterkeste gjengen har produsert.
Aftenposten 5/6

Det er rett og slett deilig å plaske rundt i Nordsjøens univers. Gratulerer!
Dagbladet 5/6

John Olav Nilsen får nye bølger til å gå høyt med gruppa Nordsjøen.
Dagsavisen 5/6

Deilig, avhengighetsskapende popmusikk for den lyse tiden som kommer.
Gaffa

Loddefjords store sønn tilbake på sporet.
Stavanger Aftenblad

SMITTEVERN:

Park 22 har som arrangør som mål til enhver tid å overholde og tilrettelegge for smittevern pga Covid-19 viruset i henhold til myndighetenes krav. Utover de generelle krav til hygiene og avstand er det nå spiseplikt ved alkoholservering og tidligere sjenkestopp enn normalt. Dette betyr at alle som skal drikke alkohol må i fbm. første bestilling også bestille mat. Vi har skreddersydd en rett for anledningen. Alkoholservering stenger kl. 22:00. Alkoholkonsum må avsluttes senest kl. 22:30. Alle gjester vil få anvist plass/bord. Denne plassen må beholdes under arrangement da det er krav om faste anviste plasser.