Laster Arrangementer
lørdag 19. juni 2021

Klokken
20:00 - 0:30

Hjertegode toner

Bandet som har som mål å varme hjertene våre kommer til Park 22 Byscena. Det blir en fin aften å starte sommeren med.

Hjertebank er bandet tuftet på Dori Famous – Potpurriorkesteret fra Helgeland. De har i mange år spilt sammen på utallige konsertarenaer og utesteder i hele Norge. I det siste har bandet laget flere egne låter. I 2019 kom utgivelsene «Pappas sang» og «Hjertebank» og «Førr at du e den du e». Disse ble godt tatt imot og har fått gode tilbakemeldinger og lyttinger på digitale medier. I 2020 kom utgivelsene «Væstavindstorm» – og «På samme strand». Begge disse havnet på «Editorial Playlists» på Spotify og fikk mye oppmerksomhet. Bandet er klar for 2021 og gleder seg veldig til å vise frem sin egen musikk i tillegg til det store biblioteket av coverlåter bandet har til publikum rundt om i hele Norge.

KJØP BILLETTER HER

FØLG FACEBOOKEVENT HER

Artister: Svein-Ove Pettersen på vokal og gitar Jarl Åge Aaker på gitar og kor Andreas Vang Olsen på bass og vokal Hans Jacob Øksne på keyboard Vidar Mehus på trommer

Dører: 20:00
Konsertstart: 21:00
Aldersgrense: 20 år
Bar med alle rettigheter holder åpent før og etter konsert.

SMITTEVERN: Sittende konsert og anviste plasser. Det er bord og bordservering på denne konserten.

Park 22 har som mål til enhver tid å overholde og tilrettelegge for smittevern pga Covid-19 viruset i henhold til myndighetenes krav. Disse kan blir endret.