Laster Arrangementer
lørdag 24. april 2021

Klokken
19:00 - 22:30

En hyllest til Bruce Springsteen

Enhver Springsteen-elsker har grunn til å glede seg til en kveld viet Bruce Springsteen med en av landets fremste Springsteen-tolkere: Terje Espenes.

OBS:
Dører: 19:00
Konsertstart: 20:00.

Terje Espenes, låtskriver og vokalist i det kritikerroste bandet Jack Stillwater, gjennomfører i høst og vinter noen utvalgte akustiske konserter for å hylle Bruce Springsteen, som ble 70 år i 2019.

Dette blir en helakustisk, solo-basert konsertserie hvor han tar for seg noen av Springsteens fantastiske låter, både kjente og mer obskure, og tolkningene vil være nære og personlige. Det blir også noen små innlagte anekdoter og involvering av publikum, av og til med noen utvalgte gjesteartister. Vi venter også en vokal, kvinnelig overraskelse til Byscena denne kvelden.

«Bruce har betydd mye for meg som låtskriver, inspirasjon og menneske, og jeg gleder meg til å dykke ned i materien og fremføre låtene på en ærbødig måte, med nerve og innlevelse» – sier artisten om konsertene.

Bar med alle rettigheter holder åpent før, under og etter konserten Vi ivaretar smittevern og oppfordrer også alle til å vise hensyn, holde avstand og vaske hendene. Det er bord og bordservering på denne konserten.

«Jeg tror ikke noen går på mine konserter, eller konserter generelt, for å bli belært om noe som helst. Men jeg tror de kommer for å bli påminnet om noe. Påminnet om hvem de er på sitt gladeste, på sitt dypeste når livet er fullt. Man kommer i kontakt med hjerte og sjel. Det er godt å være i flokken, bli påminnet om hvem vi kan være sammen. Musikk fungerer godt til det. Noen ganger kan det være nyttig. Særlig i disse dager, der påminnelser om hvem vi er og hvem vi kan være ikke er så ille.» Bruce Springsteen

Dører: 19:00
Konsertstart: 20:00.
Konserten er på to sett av 50 minutter,
så en hyggelig pause underveis.
Lokal gjestevokalist.
Aldersgrense: 20 år.
Sittende konsert (bord)

Bestill billett HER

Følg Facebook-eventet HER

SMITTEVERN:

Park 22 har som arrangør som mål til enhver tid å overholde og tilrettelegge for smittevern pga Covid-19 viruset i henhold til myndighetenes krav. Utover de generelle krav til hygiene og avstand er det nå spiseplikt ved alkoholservering og tidligere sjenkestopp enn normalt. Dette betyr at alle som skal drikke alkohol må i fbm. første bestilling også bestille mat. Vi har skreddersydd en rett for anledningen. Alkoholservering stenger kl. 22:00. Alkoholkonsum må avsluttes senest kl. 22:30. Alle gjester vil få anvist plass/bord. Denne plassen må beholdes under arrangement da det er krav om faste anviste plasser.