Laster Arrangementer
fredag 28. mai 2021

Klokken
18:00 - 22:30

Maikveld med solid rock

Government spiller egenprodusert musikk i rockesjangeren og har frekventert de fleste scener lokalt.

Byscena er scene for stadig flere lokale og regionale band. Det settes pris på av både publikum og musikkmiljøet og gir oss mang en kremkveld i hjertet av sentrum. Nå gleder vi oss til fin maikveld med de erfarne rockerne i Government.

KJØP BILLETT HER

Dører: 18:00
Konsertstart: 19:00
Aldersgrense: 20 år
Bar med alle rettigheter holder åpent før og etter konsert.
Vi ivaretar smittevern og oppfordrer også alle til å vise hensyn, holde avstand og vaske hendene. Det er bord og bordservering på denne konserten.

Government´s mål er å skape moderne rock med stemning og atmosfære. Bandet har også gitt ut en del musikk som er tilgjengelig på bla. Spotify, Tidal og Apple Music.Government fra Mo i Rana ble etablert som band tilbake i 2009 og er at av Ranas lengstlevende band.

Bandet består av: Jørgen Kjærsund, vokal og gitar. Roger Løvhaug, bass. Viktor Fjellheim, trommer. Geir Arne Johansen, gitar.

SMITTEVERN: Park 22 har som arrangør som mål til enhver tid å overholde og tilrettelegge for smittevern pga Covid-19 viruset i henhold til myndighetenes krav. Utover de generelle krav til hygiene og avstand er det nå spiseplikt ved alkoholservering og tidligere sjenkestopp enn normalt. Dette betyr at alle som skal drikke alkohol må i fbm. første bestilling også bestille mat. Vi har skreddersydd en rett for anledningen. Alkoholservering stenger kl. 22:00. Alkoholkonsum må avsluttes senest kl. 22:30. Alle gjester vil få anvist plass/bord. Denne plassen må beholdes under arrangement da det er krav om faste anviste plasser.