Laster Arrangementer
fredag 17. september 2021

Klokken
19:00 - 0:30

Et event bestående av sju av Norges mest up and coming hip hop/ R&B-artister

NRK Urørt & P3-favorittene Wonder The Boy, Gerald Ofori og CSN fra Trondheim, samt de lokale raptalentene Unge Matheus og BENC er bare noen av navnene som blir å stå på Park 22 Byscena

Et event bestående av sju av Norges mest up and coming hip hop/ R&B-artister finner sted på Park 22 fredag 17. September.
På plakaten finner vi blant annet NRK Urørt & P3-favorittene Wonder The Boy, Gerald Ofori og CSN fra Trondheim, samt de lokale raptalentene Unge Matheus og BENC.

KJØP BILLETT HER:

FØLG FACEBOOK EVENTET HER:

I tillegg kommer de Oslo-baserte artistene Naits og Lil Truls. Naits har med sin engelskspråklige musikk streamet mer enn 3,5 millioner ganger på Spotify, og med det bygd en solid fanskare i både inn- og utland.

Lil Truls fra Oslo vest har servert solide rap-bangers i en årrekke, og fått mye oppmerksomhet for sine utgivelser på nettsteder som YLTV og 730. Truls er kjent for sine energiske liveshows, ofte på landets største klubb-og festivalscener som sidekick og hypeman for bransjefavoritt og Karpe-kompis, Pen Gutt.

DJ for kvelden: Jünger

Dørene åpnes: 19:00
Konsertstart: 20:00
Aldersgrense: 18 år. Sittende konsert og anviste plasser.
Bar med alle rettigheter, åpen før under og etter arrangement.

❗SMITTEVERN: Park 22 har som mål til enhver tid å overholde og tilrettelegge for smittevern pga Covid-19 viruset i henhold til myndighetenes krav. Disse kan blir endret.