Laster Arrangementer
lørdag 6. mars 2021

Klokken
19:00 - 2:30

Latter, lidenskap og chili

Klar for latter og lidenskap og hjerter i chili? Sterk mat, sterk drikke og sterke historier er i fokus når matelskeren Stig Bang tar oss inn i chiliens rike. Han er proppfull av kunnskap om chili, det være seg alt fra snodige og artige anekdoter og fun-facts til interessant viten, praktiske chili-tips og elementer fra

Klar for latter og lidenskap og hjerter i chili? Sterk mat, sterk drikke og sterke historier er i fokus når matelskeren Stig Bang tar oss inn i chiliens rike. Han er proppfull av kunnskap om chili, det være seg alt fra snodige og artige anekdoter og fun-facts til interessant viten, praktiske chili-tips og elementer fra film og litteratur der chilien har spilt en rolle.
Det ligger altså an til mye moro og mye smak – og kanskje litt musikk (han er visst i gang med å øve inn en chili-basert blues-låt) Det blir servert mat, som er hot innenfor rimelighetens grenser, og så kan de mer nysgjerrige få utfordre smakssansene ytterligere hvis de vil.

Prisen inkluderer en chili-rett, pluss kaffe med ei chilisjokoladekule. Ikke minst er det et verdifullt dypdykk i Stig Bangs chili-kunnskaper og underholdende smaksunivers. Stig og Synnøve hos The Lounge samarbeider tett på kjøkkenet og er begge opptatt av de gode smaksopplevelsene. Bar med alle rettigheter, og en chilibasert drikke-meny i anledning kvelden. Sterk spilleliste og sterk bord-dekor er en selvfølge, og vi skrur også opp styrken på den gode stemninga. Vi gleder oss skikkelig til denne kvelden med dere.

SMITTEVERN:

Park 22 har som arrangør som mål til enhver tid å overholde og tilrettelegge for smittevern pga Covid-19 viruset i henhold til myndighetenes krav. Utover de generelle krav til hygiene og avstand er det nå spiseplikt ved alkoholservering og tidligere sjenkestopp enn normalt. Dette betyr at alle som skal drikke alkohol må i fbm. første bestilling også bestille mat. Vi har skreddersydd en rett for anledningen. Alkoholservering stenger kl. 22:00. Alkoholkonsum må avsluttes senest kl. 22:30. Alle gjester vil få anvist plass/bord. Denne plassen må beholdes under arrangement da det er krav om faste anviste plasser.

20 års aldersgrense (leg-plikt)
Kjøp billett HER
Meld deg på eventet på Facebook HER