Chef Smiley skal gi dere en gastronomisk og kulinarisk opplevelse utenom det vanlige!
I år skal vi feire Dia de Muertos! På Park 22 blir det streetfood fra Mexico kombinert med nordnorske råvarer.
De dødes dag (Día de Muertos) er en meksikansk feiring.
Dagens feiring er en blanding av alle sjelers dag og allehelgensdag.
Det er en festdag både i Mexico og Spania og hvor det befinner seg mange meksikanere og sentralamerikanere.
I år skal vi feire Dia de Muertos og da klinker vi til med Tex Mex Fiesta!
Da er det vanlig med en to dagers lang fest hvor vi skal hylle de som har gått bort og feirer gjensynet med spreke farger, blomster, god mat og musikk.
Et symbol på at både livet og døden ikke skal fryktes, men feires!
Og i dag er det maten som er i fokus.
Dìa de Muertos Meny:
-Marstokk Mafias Tex Mex
-Street-food tacos & more
-Whale, Reindeer, Lamb & Cod
-Chipotlemajo, Habaneroscream & Mintsauce, Purple pain & Chilioil
-Smiley’s smoked corn tortillas, toast & deep fried nachos
-ZZ TOP Billy Gibbons guacamole
-Tijuana hotel caesar salad 1920
-Santana’s fresh salsa colores
-Prince purple pain (purple sauce)
-Dessert: Chili-Choco Fruitexplosion & Jericalla
- alt av brød tortillas nachos er hjemmelaget
- Alle sauser er egen oppskrift, laget fra bunnen av
- Salater og salsa fra orginale mexicanske oppskrifter
- Lokale kjøtt og fiskeprodukter
Og hvem skal lage alt dette?
CHEF SMILEY
Smiley har vært kjøkkensjef på sine egne restauranter de siste 20 årene. Visevertshuset i Trondheim, Carabao Rocksbay resort på Filippinene samt en rekke pop up restauranter og gjestekokkeleringer rundt om i verden. Las Vegas, Miami, Monaco med norske råvarer, smak og særpreg på menyen. På Park 22 blir det streetfood fra Mexico kombinert med nordnorske råvarer. Vi får den orginale Cæsar salaten fra Tijuana Mexico anno 1920. Egen røkt maistortilla, Haboneros krem og Santanas salsa, og ikke minst «fruit explosion» med chilisjokolade. En verden full av smaker, farger og kulinariske opplevelser.