Laster Arrangementer
lørdag 5. juni 2021

Klokken
18:00 - 22:30

BAdesKen kommer – stopp pressen

Ken André er en sylskarp satiriker og humorist; han er hjernen bak Vredens Gnag og har bidratt som tekstforfatter til en rekke humorshow på scene, radio og TV, som for eksempel Nytt på nytt. Vi gleder oss enormt til BAdesKen på Mo 

Dører: 18:00
Showstart: 19:00
Aldersgrense: 20 år.
Bar med alle rettigheter holder åpent før og etter konsert.
Vi ivaretar smittevern og oppfordrer også alle til å vise hensyn, holde avstand og vaske hendene. Det er bord og bordservering på denne konserten.

Ken André Ottesen er en seriøst artig kar fra Toten. I dag er han kanskje mest kjent som BAdesKen, instagramkontoen med mer enn 260.000 følgere og 1.200.000 daglige visninger.

Han driver kjærlig harselas med landets lokalaviser som går rett hjem hos det norske folk. Finnes det norske instakjendiser så må dette sies å være en av dem. Det har resultert i fire bokutgivelser, som så langt har et samlet opplag på mer enn 25.000 bøker.

KJØP BILLETTER TIL MOROA HER

I 2019 var han også å se på scenen i juleshowet Kjempebra Julegalla, et juleshow som spilte for fulle hus rundt på Østlandet, sammen med artister fra bl.a. Norges største sommershow Urbane Totninger.

Til daglig har Ken André ansvaret for å lage Norges største og beste avis VG. Han har vunnet tresifret antall priser innen journalistikk, blant annet årets forside i Norge tre ganger, og kurser norske redaktører i etikk.

Ken André er en multikunstner i landskapet journalistikk, kommunikasjon, humor, satire og sosiale medier. Hans unike kompetanse og sammensatte erfaring gjør han svært ettertraktet.

Klipp fra Lindmo:

200 priser i journalistikk fordelt på Årets Avisside, Society for Newsdesign, Society for Newsdesign Scandinavia og European Newspaper Award. Årets førsteside i Norge tre ganger.