Laster Arrangementer
lørdag 30. september 2023

Klokken
15:30 - 16:30

Åpen Scene – Unge Artister

Unge artister fra hele Helgeland møtes på scenen på Park 22, for å vise fram for hvilket utrolig engasjement og talent som finnes rundt omkring.

Unge artister fra hele Helgeland møtes på scenen på Park 22, for å vise fram for hvilket utrolig engasjement og talent som finnes rundt omkring.
Ulike aldre, blanding av sjangre og musikalske uttrykk men med et felles ønske om å utvikle seg innen musikken.
Vi ønsker å gi de en scene, og en solid mentor gjennom Jill Larsdotter fra Wilja Musikk.
Målet for dette prosjektet er å bidra til rekruttering av unge musikere til det rytmiske feltet.
Vi opplever at det er få musikere som satser profesjonelt på musikk fra vårt område og ønsker å tilrettelegge for dette ved å tilby scene under festivalen slik at de unge får mulighet til å vise seg frem samt å inspirere til videre satsing på musikken.
Dette prosjektet ble startet som et samarbeid med Rana kulturskole og Verket-festivalen i 2016 og har eksistert under navnet Unge Talenter.
Vi ser det som en viktig oppgave å legge til rette for at unge musikere får inspirasjon til å utvikle seg videre og satse på musikken.
Deltakerne gis muligheten til å videreutvikle seg ved å kunne få opptre på flere scener etter konserten, klubbscener, festivaler eller andre eventer.

18 nov
Park 22 Byscena Iskald

Unik og nord-norsk black metal kommer til Mo i Rana

Black metal-bandet Iskald ble startet på Sortland i 2005 og har holdt på i over 15 år. Fra sin base i Bodø har 5 album blitt hamret ut gjennom årenes løp. Med sin unike og nord-norske tilnærming til svartmetallen har fans og presse latt seg begeistre over musikken som har satt sine spor over hele…

27 okt
Park 22 Byscena Government

Government skal levere mer enn aldri før!

Fredag 27.oktober spiller Government på Park 22 Byscena. Bandet fra Rana spiller eget materiale som over tid har sneket seg inn hos både ranværinger og nordmenn. Bandet har aldri vært bedre og har nettopp vært i studio der låter er spilt inn. Kanskje blir det release denne kvelden? Med et solid komp og en stor…

14 okt
Park 22 Byscena BråK presenterer: Ondt Blod

Endelig tilbake!

Endelig tilbake! I et tiår har bandet fra Kirkenes levert frådende hardcore og fengende refrenger på nordnorsk. Med de to fullengderne “Finnmark” (2016) og “Natur” (2018) i bagasjen, har bandet høsta lovord i øst og vest, og bygget opp en solid fanskare. Med hjertet ute på kofta, og blink i øyet, leverer bandet tekster om…

10 nov
Park 22 Byscena Erling Ramskjell

Kommer til oss kun bevæpnet med en gitar, og en stor sekk med låter

Som en Saltdalens svar på Nick Cave crooner han fram budskapet låt for låt

03 nov
Park 22 Byscena Tuff Enuff presenterer Soft City

Soft City kommer tilbake!

Hardtslående riff, suggererende rytmer, sjelfulle melodilinjer og virtuose soloer

11 nov
Park 22 Byscena Bar & Basar

Gjør deg klar til å jakte på skatter på Byscenas gjenbruksmarked!


Del skattene dine med andre shoppere og gjør rotet om til penger!

07 okt
Park 22 Byscena Maldito

Tuff Enuff presenterer:

Med sitt personlige forhold til tidlig industriell blues og 70-tallets tungrock, har kvartetten Maldito skapt et tight og intenst liveutrykk som har banet seg vei inn i vinylsamlingen til både gamle ringrever innen tradisjonell blues samt unge rockere. KJØP BILLETTER HER FØLG FACEBOOK EVENTET HER «Fire gutter som sparker ræv, men samtidig er usedvanlig tight…

28 okt
Park 22 Byscena Ronny og Tommy: ROT

Det forventes mye punch og mange skruballer!

Disse gutta har virkelig levd et turbulent liv og sånt blir det humor av.