Laster Arrangementer
lørdag 19. juni 2021

Klokken
15:00 - 18:00

AVLYST: Afternoon Tea, hygge i hjertet av sentrum

Litt posh tør vi være når vi har teselskap med britisk feel, te, bobler, kaffe og nydelig stemning i hjertet av sentrum.

AVLYST. Grunnen er covid-19 og restriksjoner på antall mennesker og avstandskrav.

Afternoon Tea i Park 22: Noe med det hyggeligste du kan gjøre på en lørdag. Afternoon Tea arrangeres en gang i måneden og er blitt meget populær blant unge og voksne. Ofte fulltegnet og det er ikke uvanlig med venteliste for å få plass, så å være tidlig ute kan være lurt.

I koselige omgivelser får du tafling på klaveret og treetasjers fat med nydelig mat servert av våre hyggelige servitører, behørig kledd for anledningen. Litt posh tør vi være når vi har teselskap med britisk feel, te, bobler, kaffe og nydelig stemning i hjertet av sentrum. Te- og kaffeservisene er retrosjarmerende og det legges flid i dekor på alle bord. Dette er virkelig en fin måte å tilbringe lørdagen på fra 15:00 til 18:00.

Perfekt for vennegjengen og kjærester, gode kolleger eller familiemedlemmer. Eller kanskje du har fått tilreisende på besøk og har lyst til å la de være med på noe spesielt?
Afternoon Tea er også en flott gave. Vi har fine gavekort og dette er en opplevelse som er helt spesiell og very very cozy.
450,- per person.
Da får du mat, te, kaffe og musikk.
Det selges også vin og bobler.