Laster Arrangementer
onsdag 28. juli 2021

Klokken
18:00 - 1:30

100% klar til å kjøre på for fullt!

Etter å ha klatret seg til semifinalen i Norske Talenter 2019 med backingbandet The Ramblin’ Crowd, er Nikolas Wade 100% klar til å kjøre på for fullt! Med en haug egenskrevne låter er han og backingbandet klar for en hver scene. Her kan man både danse og gråte!

Etter å ha klatret seg til semifinalen i Norske Talenter 2019 med backingbandet The Ramblin’ Crowd, er Nikolas Wade 100% klar til å kjøre på for fullt! Med en haug egenskrevne låter er han og backingbandet klar for en hver scene. Variasjonen på hans musikk er stor, fra de mest dystre dalene om hans opplevelser i livet til de mest gledesfylte dager. Dette er virkelig et fullspekket repertoar med ærlig musikk. Her kan man både danse og gråte! Han har bare hatt føttene på jorden siden 1994 men har likevel mye på hjertet han vil dele med folket.

KJØP BILLETTER HER

FØLG FACEBOOKEVENT HER

Sjangeren Nikolas Wade opererer i er amerikansk country musikk. Her er det en fin blanding av Outlaw Country, Americana, Honky Tonk, Folk og Bluegrass. Om ikke hans musikk skulle være nok, har han med stor ydmykhet tatt med seg noen låter av artister han har som sine største helter.

Backingbandet «The Ramblin’ Crowd» som han har med seg er bestående av:

Marius Eide Stjern på pedal steel gitar, lapsteel og dobro.
Felix Singstad på el-gitar.
Ole Smisetfoss Sørdahl på bass.
Sindre Dillan på slagverk og perkusjon.
Karsten Lorents Klungsøyr på banjo, mandolin og munnspill.

Dører: 18:00
Konsertstart: 19:00
Aldersgrense: 20 år
Bar med alle rettigheter holder åpent før og etter konsert. Vi ivaretar smittevern og oppfordrer også alle til å vise hensyn, holde avstand og vaske hendene. Det er bord og bordservering på denne konserten.

SMITTEVERN: Park 22 har som arrangør som mål til enhver tid å overholde og tilrettelegge for smittevern pga Covid-19 viruset i henhold til myndighetenes krav.

18 nov
Park 22 Byscena Iskald

Unik og nord-norsk black metal kommer til Mo i Rana

Black metal-bandet Iskald ble startet på Sortland i 2005 og har holdt på i over 15 år. Fra sin base i Bodø har 5 album blitt hamret ut gjennom årenes løp. Med sin unike og nord-norske tilnærming til svartmetallen har fans og presse latt seg begeistre over musikken som har satt sine spor over hele…

27 okt
Park 22 Byscena Government

Government skal levere mer enn aldri før!

Fredag 27.oktober spiller Government på Park 22 Byscena. Bandet fra Rana spiller eget materiale som over tid har sneket seg inn hos både ranværinger og nordmenn. Bandet har aldri vært bedre og har nettopp vært i studio der låter er spilt inn. Kanskje blir det release denne kvelden? Med et solid komp og en stor…

14 okt
Park 22 Byscena BråK presenterer: Ondt Blod

Endelig tilbake!

Endelig tilbake! I et tiår har bandet fra Kirkenes levert frådende hardcore og fengende refrenger på nordnorsk. Med de to fullengderne “Finnmark” (2016) og “Natur” (2018) i bagasjen, har bandet høsta lovord i øst og vest, og bygget opp en solid fanskare. Med hjertet ute på kofta, og blink i øyet, leverer bandet tekster om…

10 nov
Park 22 Byscena Erling Ramskjell

Kommer til oss kun bevæpnet med en gitar, og en stor sekk med låter

Som en Saltdalens svar på Nick Cave crooner han fram budskapet låt for låt

03 nov
Park 22 Byscena Tuff Enuff presenterer Soft City

Soft City kommer tilbake!

Hardtslående riff, suggererende rytmer, sjelfulle melodilinjer og virtuose soloer

30 sep
Park 22 Byscena Åpen Scene Unge Artister

Åpen Scene – Unge Artister

Unge artister fra hele Helgeland møtes på scenen på Park 22, for å vise fram for hvilket utrolig engasjement og talent som finnes rundt omkring.

11 nov
Park 22 Byscena Bar & Basar

Gjør deg klar til å jakte på skatter på Byscenas gjenbruksmarked!


Del skattene dine med andre shoppere og gjør rotet om til penger!

07 okt
Park 22 Byscena Maldito

Tuff Enuff presenterer:

Med sitt personlige forhold til tidlig industriell blues og 70-tallets tungrock, har kvartetten Maldito skapt et tight og intenst liveutrykk som har banet seg vei inn i vinylsamlingen til både gamle ringrever innen tradisjonell blues samt unge rockere. KJØP BILLETTER HER FØLG FACEBOOK EVENTET HER «Fire gutter som sparker ræv, men samtidig er usedvanlig tight…