Laster Arrangementer
onsdag 28. juli 2021

Klokken
18:00 - 1:30

100% klar til å kjøre på for fullt!

Etter å ha klatret seg til semifinalen i Norske Talenter 2019 med backingbandet The Ramblin’ Crowd, er Nikolas Wade 100% klar til å kjøre på for fullt! Med en haug egenskrevne låter er han og backingbandet klar for en hver scene. Her kan man både danse og gråte!

Etter å ha klatret seg til semifinalen i Norske Talenter 2019 med backingbandet The Ramblin’ Crowd, er Nikolas Wade 100% klar til å kjøre på for fullt! Med en haug egenskrevne låter er han og backingbandet klar for en hver scene. Variasjonen på hans musikk er stor, fra de mest dystre dalene om hans opplevelser i livet til de mest gledesfylte dager. Dette er virkelig et fullspekket repertoar med ærlig musikk. Her kan man både danse og gråte! Han har bare hatt føttene på jorden siden 1994 men har likevel mye på hjertet han vil dele med folket.

KJØP BILLETTER HER

FØLG FACEBOOKEVENT HER

Sjangeren Nikolas Wade opererer i er amerikansk country musikk. Her er det en fin blanding av Outlaw Country, Americana, Honky Tonk, Folk og Bluegrass. Om ikke hans musikk skulle være nok, har han med stor ydmykhet tatt med seg noen låter av artister han har som sine største helter.

Backingbandet «The Ramblin’ Crowd» som han har med seg er bestående av:

Marius Eide Stjern på pedal steel gitar, lapsteel og dobro.
Felix Singstad på el-gitar.
Ole Smisetfoss Sørdahl på bass.
Sindre Dillan på slagverk og perkusjon.
Karsten Lorents Klungsøyr på banjo, mandolin og munnspill.

Dører: 18:00
Konsertstart: 19:00
Aldersgrense: 20 år
Bar med alle rettigheter holder åpent før og etter konsert. Vi ivaretar smittevern og oppfordrer også alle til å vise hensyn, holde avstand og vaske hendene. Det er bord og bordservering på denne konserten.

SMITTEVERN: Park 22 har som arrangør som mål til enhver tid å overholde og tilrettelegge for smittevern pga Covid-19 viruset i henhold til myndighetenes krav.