Laster Arrangementer
lørdag 2. april 2022

Klokken
19:00 - 1:00

Jentene i Girls Gone Country er også med!

Det å gjøre en konsert med Dolly Parton låter har lenge vært et ønske for Chatrin. Allerede som ung jente ble Chatrin fascinert av Dolly Parton og kanskje mest av alt hennes sterke evne til å formidle historier, både med egne og andres tekster.

Det å gjøre en konsert med Dolly Parton låter har lenge vært et ønske for Chatrin. Allerede som ung jente ble Chatrin fascinert av Dolly Parton og kanskje mest av alt hennes sterke evne til å formidle historier, både med egne og andres tekster.

KJØP BILLETTER HER

FØLG FACEBOOK EVENTET HER

Den første planleggingen av konserten startet i 2019, men som med så mange andre måtte hun legge planene på hylla da verden stengte ned i 2020. Nå er endelig tiden her for å få gjøre konserten hun så lenge har drømt om.

Med seg har hun band bestående av Frode Hansen, gitarer, Ronny Pruglhei, gitar, Johan Reinåmo, bass og Roger Svartvatn,slagverk.

Dolly Parton er en av tidenes største singer/songwriters med over 3000 låter i sitt skattkammer. Å velge låter til denne konserten har vært en lang og krevende prosess, men Chatrin har valgt fra hjertet, og valgt låter som står henne nær, samt noen innspill fra bandet, og noen som ”absolutt må være med”, så konserten inneholder både kjente og mindre kjente låter.

Gjennom konserten vil det også komme små historier om Dolly Parton som forteller litt mer om hvem denne banebrytende og samfunnsengasjerte damen er.

Dolly Parton har alltid vært begeistret for harmonier og samspill med andre musikere. Det er derfor med stor glede at Chatrin har tatt med seg resten av jentene i Girls Gone Country for å gjenspeile dette.

Chatrin inviterte Tone Vermaulen og Anette Røssvoll til sin aller første tribute konsert som da var til Tammy Wynette i 2009. Jentene skjønte fort at de hadde noe spesielt sammen. Tammy Wynette showet ble en stor publikumssuksess, og jentene fortsatte sitt samarbeid. De har spilt sammen på små og store scener, og delt scene med bla Ben og Noel Haggard, og sist i 2019 med Emmylou Harris, som Dolly Parton har samarbeidet mye med.

Chatrin gleder seg voldsomt til denne konserten og endelig stå på en scene igjen. Hun håper mange finner veien, å ser frem til å dele gleden til musikken med publikum.

Dørene åpner: 19:00.
Konsertstart: Ca 20:00.
Aldersgrense: 20år.
Bar åpen før, under og etter konsert.

18 nov
Park 22 Byscena Iskald

Unik og nord-norsk black metal kommer til Mo i Rana

Black metal-bandet Iskald ble startet på Sortland i 2005 og har holdt på i over 15 år. Fra sin base i Bodø har 5 album blitt hamret ut gjennom årenes løp. Med sin unike og nord-norske tilnærming til svartmetallen har fans og presse latt seg begeistre over musikken som har satt sine spor over hele…

27 okt
Park 22 Byscena Government

Government skal levere mer enn aldri før!

Fredag 27.oktober spiller Government på Park 22 Byscena. Bandet fra Rana spiller eget materiale som over tid har sneket seg inn hos både ranværinger og nordmenn. Bandet har aldri vært bedre og har nettopp vært i studio der låter er spilt inn. Kanskje blir det release denne kvelden? Med et solid komp og en stor…

14 okt
Park 22 Byscena BråK presenterer: Ondt Blod

Endelig tilbake!

Endelig tilbake! I et tiår har bandet fra Kirkenes levert frådende hardcore og fengende refrenger på nordnorsk. Med de to fullengderne “Finnmark” (2016) og “Natur” (2018) i bagasjen, har bandet høsta lovord i øst og vest, og bygget opp en solid fanskare. Med hjertet ute på kofta, og blink i øyet, leverer bandet tekster om…

10 nov
Park 22 Byscena Erling Ramskjell

Kommer til oss kun bevæpnet med en gitar, og en stor sekk med låter

Som en Saltdalens svar på Nick Cave crooner han fram budskapet låt for låt

03 nov
Park 22 Byscena Tuff Enuff presenterer Soft City

Soft City kommer tilbake!

Hardtslående riff, suggererende rytmer, sjelfulle melodilinjer og virtuose soloer

30 sep
Park 22 Byscena Åpen Scene Unge Artister

Åpen Scene – Unge Artister

Unge artister fra hele Helgeland møtes på scenen på Park 22, for å vise fram for hvilket utrolig engasjement og talent som finnes rundt omkring.

11 nov
Park 22 Byscena Bar & Basar

Gjør deg klar til å jakte på skatter på Byscenas gjenbruksmarked!


Del skattene dine med andre shoppere og gjør rotet om til penger!

07 okt
Park 22 Byscena Maldito

Tuff Enuff presenterer:

Med sitt personlige forhold til tidlig industriell blues og 70-tallets tungrock, har kvartetten Maldito skapt et tight og intenst liveutrykk som har banet seg vei inn i vinylsamlingen til både gamle ringrever innen tradisjonell blues samt unge rockere. KJØP BILLETTER HER FØLG FACEBOOK EVENTET HER «Fire gutter som sparker ræv, men samtidig er usedvanlig tight…