Laster Arrangementer
lørdag 29. mai 2021

Klokken
18:00 - 22:30

Helaften for Cornelis-frelste

Polaren Cornelis regnes som en av våre fremste tolkere av den svenske viselegenden Cornelis Vreeswijk. Vi ser frem til å høre flere av de meste kjente sangene fra en elsket trubadur.

Gjennom mange år med presentasjoner av Vreeswijk har Polaren Cornelis tilegnet seg en respektabel plattform i tolkning av hans musikk. Tolkninger av trubaduren som de mener er såpass gode at Cornelis IKKE har snudd seg i graven. Denne gjengen utmerkede musikere fra ytre Helgeland har reist landet rundt med sitt særegne Vreeswijk konsept. De har høstet ros og komplementer for sine varme tolkninger. Nå er det Park 22 Byscena sin tur. Liker du Vreeswijk, eller du god musikk er dette noe for deg.

KJØP BILLETTER HER

FØLG FACEBOOKEVENTET HER

Dører: 18:00
Konsertstart: 19:00
Aldersgrense: 20 år

Bar med alle rettigheter holder åpent før og etter konsert. Vi ivaretar smittevern og oppfordrer også alle til å vise hensyn, holde avstand og vaske hendene. Det er bord og bordservering på denne konserten.

SMITTEVERN: Park 22 har som arrangør som mål til enhver tid å overholde og tilrettelegge for smittevern pga Covid-19 viruset i henhold til myndighetenes krav. Utover de generelle krav til hygiene og avstand er det nå spiseplikt ved alkoholservering og tidligere sjenkestopp enn normalt. Dette betyr at alle som skal drikke alkohol må i fbm. første bestilling også bestille mat. Vi har skreddersydd en rett for anledningen. Alkoholservering stenger kl. 22:00. Alkoholkonsum må avsluttes senest kl. 22:30. Alle gjester vil få anvist plass/bord. Denne plassen må beholdes under arrangement da det er krav om faste anviste plasser.