Laster Arrangementer
torsdag 29. april 2021

Klokken
18:00 - 22:30

Et gyldent øyeblikk

Gylden stund med Goldrush. Goldrush begynte som et «Neil Young tribute»-konsept for noen år tilbake. Unn deg en konsertopplevelse med interessante musikalske vendinger, i lett følge av relaterte anekdoter.

Dørene åpnes: 18:00
Konsertstart: 19:00
Aldersgrense: 20 år
Sittende konsert og anviste plasser
Bar med alle rettigheter, åpen før under og etter arrangement.

KJØP BILLETTER HER 

Dette er vokalharmonier som er nærmest for en signatur å regne i Young’s formidable låtproduksjon. Etterhvert fulgte andre artister/ låtvalg etter i kjølvannet av trioens hyppigere opptredener rundt om på Helgeland, men i senere tid fokuserer trioen med ny giv på Neil Young og et større spekter i katalogen hans.

Unn deg en transparent konsertopplevelse med interessante musikalske vendinger, i lett følge av relaterte anekdoter m.m.

Goldrush består av: Nadia Bjørkheim, vokal Oddmar Nogi Sjåvik, gitar/vokal Holger Chr. Sjåvik: kontrabass/vokal

SMITTEVERN: Park 22 har som arrangør som mål til enhver tid å overholde og tilrettelegge for smittevern pga Covid-19 viruset i henhold til myndighetenes krav. Utover de generelle krav til hygiene og avstand er det nå spiseplikt ved alkoholservering og tidligere sjenkestopp enn normalt. Dette betyr at alle som skal drikke alkohol må i fbm. første bestilling også bestille mat. Vi har skreddersydd en rett for anledningen. Alkoholservering stenger kl. 22:00. Alkoholkonsum må avsluttes senest kl. 22:30. Alle gjester vil få anvist plass/bord. Denne plassen må beholdes under arrangement da det er krav om faste anviste plasser.