Laster Arrangementer
fredag 29. oktober 2021

Klokken
19:00 - 0:30

Det legges opp til intense bluesopplevelser av høy, internasjonal klasse!

Publikum kan glede seg til en kveld i legenders fotspor med original og ekte blues fra «Hungrien» som de kaller han hjemme i Bergen.

TUFF ENUFF lager fest igjen!

KJØP BILLETTER HER:

FØLG FACEBOOK EVENTET HER:

Fredag 29. oktober kommer landets mester på bluesharp til byen, John Magnar Bernes, bedre kjent som “Hungry John».

En gang på 60-tallet kom John Magnar over noen bluesplater. Han begynte å spille munnspill inspirert av Muddy Waters, Sonny Boy Williamson, Little Walter, Sonny Terry, Paul Butterfield, John Mayall m.fl.

Hans største inspirasjon var, og er fremdeles, Muddy Waters. Publikum kan glede seg til en kveld i legenders fotspor med original og ekte blues fra «Hungrien» som de kaller han hjemme i Bergen.

“Hungry John” har viet sitt liv til bluesen.
Siden midten av 60-tallet har han turnert og opptrådt i Norge og utlandet.
Han er en av pilarene og blues-veteranene i norsk musikkliv med en evig pasjon og sult for blues. Fortsatt et populært navn på festivaler i Skandinavia og Europa og på amerikanske scener. Hungry John ER blues og gir alltid toppsolide konserter. Hør på musikken, se konsertene og bli hekta!

Kvelden får solid backing av TUFF ENUFF husband under ledelse av Frank Marstokk og med musikere av ypperste klasse, som vanlig.

Det legges opp til intense bluesopplevelser av høy, internasjonal klasse! Velkommen til blå lykke med TUFF ENUFF og Hungry John.

Dørene åpnes: 19:00
Konsertstart: 20:00
Aldersgrense: 20 år
Sittende konsert og anviste plasser
Bar med alle rettigheter, åpen før under og etter arrangement.

❗SMITTEVERN: Park 22 har som mål til enhver tid å overholde og tilrettelegge for smittevern pga Covid-19 viruset i henhold til myndighetenes krav. Disse kan blir endret.