Laster Arrangementer
lørdag 30. oktober 2021

Klokken
19:00 - 0:30

Vi får et etterlengtet gjensyn med en av verdens beste gitarister, svenske Clas Yngström

Clas har siden tidlig på syttitallet gjort seg bemerket internasjonalt som gitarist og fortolker av Jimi Hendrix i store deler av verden!

TUFF ENUFF lager fest igjen.

Lørdag 30. oktober får vi et lenge etterlengtet gjensyn med en av verdens beste gitarister, svenske Clas Yngström, en venn av rockepublikummet i byen gjennom mange år.

KJØP BILLETT HER:

FØLG FACEBOOK EVENTET HER:

Clas har siden tidlig på syttitallet gjort seg bemerket internasjonalt som gitarist og fortolker av Jimi Hendrix i store deler av verden sammen med bandet “Sky High». Bandet har hatt mange forskjellige konstellasjoner og spilt utallige konserter verden over, fra India til Sør-Amerika, i Sovjetunionen og USA.

Clas Yngström har utgitt soloalbumer og medvirket i forskjellige bluesband og er en elsket gjest i gitaristmiljøer verden over. Sky High’s største hit, «I Ain’t Begging» er for øvrig produsert av TUFF ENUFF’s egen husbandleder, Frank Marstokk.

Kvelden får solid backing av TUFF ENUFF husband under ledelse av Frank Marstokk og med musikere av ypperste klasse, som vanlig.

Det legges opp til intense bluesopplevelser av høy, internasjonal klasse! Velkommen til blå lykke med TUFF ENUFF og Clas Yngström.

Dørene åpnes: 19:00
Konsertstart: 20:00
Aldersgrense: 20 år
Sittende konsert og anviste plasser
Bar med alle rettigheter, åpen før under og etter arrangement.

❗SMITTEVERN: Park 22 har som mål til enhver tid å overholde og tilrettelegge for smittevern pga Covid-19 viruset i henhold til myndighetenes krav. Disse kan blir endret.