Laster Arrangementer
lørdag 20. mars 2021

Klokken
19:00 - 22:00

En av Norges beste bluesere

Ekstreme musikkferdigheter og et tight og samspilt band.. Magnus Berg blir en bluesopplevelse fra øverste hylle som TUFF ENUFF ser frem til å oppleve med deg.

TUFF ENUFF har gleden av å presentere Magnus Berg.
Han er bare i 20-årene, men regnes allerede som en av verdens beste gitarister innen blues/rock-sjangeren. Magnus reiser verden rundt med sitt fantastiske band, og nå står Mo i Rana og Park 22 Byscena for tur. Opplev ekstreme musikkferdigheter og et tight og samspilt band i hjertet av byen. Dette blir nok en bluesopplevelse fra øverste hylle som vi ser frem til å oppleve med deg.
I år har Magnus slått seg sammen med den fantastiske trommeslager Ola Øverby, norges svar på Keith Moon, kjent for sin tunge groove og supertekniske ferdigheter. Sammen spiller de i bandet, Berg, og i duoen Berg Overcity Duo. På bass finner vi Martin Morland som limer det hele sammen med en utrolig feel og groove. På rytmegitar og koring er Kristian Haug, en veldig allsidig gitarist som fargelegger det hele med sitt flotte gitarspill. Musikken som Berg spiller har dype røtter i Blues, americana og rock, med innslag av soul, pop og bluegrass. Musikken er i høy grad gitarbasert da Magnus regnes som en av de beste gitaristene Norge har oppfostret i senere tid.
OBS:Begrenset antall plasser (sitteplasser), men vi kjører konserten dobbelt denne kvelden, en klokken 19.00 og en klokken 22.00

SMITTEVERN:

Park 22 har som arrangør som mål til enhver tid å overholde og tilrettelegge for smittevern pga Covid-19 viruset i henhold til myndighetenes krav. Utover de generelle krav til hygiene og avstand er det nå spiseplikt ved alkoholservering og tidligere sjenkestopp enn normalt. Dette betyr at alle som skal drikke alkohol må i fbm. første bestilling også bestille mat. Vi har skreddersydd en rett for anledningen. Alkoholservering stenger kl. 22:00. Alkoholkonsum må avsluttes senest kl. 22:30. Alle gjester vil få anvist plass/bord. Denne plassen må beholdes under arrangement da det er krav om faste anviste plasser.