Laster Arrangementer
lørdag 26. juni 2021

Klokken
20:00 - 0:30

En fantastisk stemme og egenkomponerte låter

Loving you is dangerous - Ronja Larsen presenterer egenkomponert Nord Norsk visepop

Ronja Larsen, bruker musikken til å bearbeide erfaringer fra oppveksten sin. Mange av tekstene tar for seg hvordan det er å vokse opp som et løvetannbarn. Hun tar også for seg det hverdagslige og de små gledene og sorgene som følger med det. Ronja har fått en stor gave; og det er stemmen hennes. Hun sier at musikken er en måte å sette ord på tema som er tabubelagte eller stigmatiserende.
Etter å ha spilt for fulle hus i teaterforestillingen Doajvvo – håp, kommer hun nå til Park 22 Byscena for å dele sin fantastiske stemme gjennom egenkomponerte låter.
Mange har hørt Ronja synge for Kongen og Dronningen i fbm. med deres gullbryllupsfeiring i 2018. På Byscena på Park 22 tar Ronja med seg Elias Martin Ingebrigtsen. De skal sammen presentere egenkomponerte låter og krydre konserten med noen cover-låter. Det er bare å glede seg!

KJØP BILLETTER HER

FØLG FACEBOOKEVENTET HER

▪Dørene åpnes: 20:00 ▪Konsertstart: 21:00 ▪Aldersgrense: 20 år
Sittende konsert og anviste plasser. Denne plassen må beholdes under arrangement da det er krav om faste anviste plasser. Bar med alle rettigheter, åpen før under og etter arrangement.
❗SMITTEVERN: Park 22 har som mål til enhver tid å overholde og tilrettelegge for smittevern pga Covid-19 viruset i henhold til myndighetenes krav. Disse kan blir endret.
Alkoholservering stenger kl. 00:00. Alkoholkonsum må avsluttes senest kl. 00:30.