Laster Arrangementer
fredag 5. mai 2023

Klokken
20:00 - 3:00

Pil & Bue og LÜT skal ut på en felles headlinerturne!

Vinteren 2023 slår to av Nord-Norges råeste liveband seg sammen for en heidundrende reise rundt om i det ganske land

Pil & Bue og LÜT skal ut på en felles headlinerturne!
Vinteren 2023 slår to av Nord-Norges råeste liveband seg sammen for en heidundrende reise rundt om i det ganske land, når Pil & Bue (Alta/Hammerfest) og LÜT (Tromsø) setter sammen en livepakke uten sidestykke.
Vinteren 2023 er Pil & Bue igjen albumaktuelle, med sitt fjerde album kalt «Special Agents».
Pil & Bue returnerte i 2021 etter tre års pause med det kritikerroste albumet «The World Is A Rabbit Hole», en tungrockperle av et album der referansene trekkes til band som Muse, Queens of the Stone Age, Metallica og Wolfmother.
Etter sin konsert på Buktafestivalen denne sommeren haglet godordene, og Nordlys kasta terningen til 6 og sa “Det beste i Norge kommer fra Finnmark”.
Kjent som et hardtslående, hardtarbeidende og energisk live-band, er Pil & Bue klare for å løfte alt enda noen hakk.
Tromsøbandet LÜT er et rockeband som har etablert seg som «et av Norges beste liveband» (Gaffa 2022), og har allerede opparbeidet seg en imponerende CV med; P3 Gull- og Spellemannsnominasjon, fullbookede festivalsommere og to kritikerroste album som blant annet mottok 5/6 i Rolling Stone Magazine.
Sommeren 2022 tilbragte bandet mesteparten av scenetiden sin på Tyske rock- og metalfestivaler og som support på Die Ärzte’s stadionturné for over 100 000 publikummere i Tyskland og Østerrike.
Høsten 2022 gjorde bandet noen utvalgte shows i Norge som support for Skambankt (bl.a Rockefeller, Svømmehallen i Bodø og DNB Arena i Stavanger ), samtidig som de jobber med nytt album, og ny musikk ventes igjennom vinteren og våren 2023

Praktisk info:
Dørene åpner: 20:00
Aldersgrense: 20år

HUSK GYLDIG ID
Stående konsert