Laster Arrangementer
onsdag 23. mars 2022

Klokken
18:00 - 23:00

Nå er musikeren klar for å dele både ny musikk og nye sider ved seg selv gjennom sitt kommende album «2003»

«2003» er Kristians personlige historie fra det å være en ung og usikker gutt, til den personen han har blitt i dag. Det dykkes innom temaer som nostalgi, ensomhet, frykt, oppvekst, kjærlighet og sorg - hvor vi blir tatt med inn i alt fra fortapte psykedeliske reiser til gjenfunnet håp i livet.

Kristian Kristiansen «2003» UTE FREDAG 14. JANUAR.

KJØP BILLETTER HER

FØLG FACEBOOK EVENTET HER

Med stor suksess fra utgivelser som «Kan du lære mæ» og «Du ga mæ viljestyrke», hvor begge låtene nådde topp 5 på radio og sistnevnte mottok dobbelt platina, har Kristian med den store stemmen og det varme hjertet kapret en stor plass hos mange her til lands. Nå er musikeren klar for å dele både ny musikk og nye sider ved seg selv gjennom sitt kommende album «2003».

«2003» er Kristians personlige historie fra det å være en ung og usikker gutt, til den personen han har blitt i dag.
Det dykkes innom temaer som nostalgi, ensomhet, frykt, oppvekst, kjærlighet og sorg – hvor vi blir tatt med inn i alt fra fortapte psykedeliske reiser til gjenfunnet håp i livet.

– Plata tar for sæ det æ ser på som viktige punkter i livet mitt. Ved å fortelle min historie, vil æ sette lys på temaer som familie, psykiske lidelser, utfordringer, tilhørighet og dens viktighet – og bare det å ha noen nær som e der for dæ hele veien forteller Kristian.
Kristian fortsetter å utvikle seg musikalsk, i et univers han på denne utgivelsen har skapt på egenhånd. Fra å produsere med andre med stort band i studio har han nå både produsert og skrevet tekster fra sitt eget soverom.

Tidligere i år slapp han de første låtene fra albumet: «Feit liten taper» og «Desperat» som har mange lyriske likheter med de resterende. Med inspirasjon fra Kendrick Lamar sitt helhetlig narrativ og konsept rundt hver eneste plate, viderefører Kristian også det følsomme tankespekteret sitt ved å ta med lytterne inn i sine egne erfaringer og opplevelser gjennom oppveksten.

– Denne plata e en slags hyllest til mamma. Ho va der hele veien. Fra æ va en feit liten taper til æ va desperat i Oslo – hun så mæ som ingen andre. Derfor avslutte æ også albumet me det som va en av hennes yndlingssanger «Out of the rain» sier Kristian.
«2003» utgis 14.januar. 2022.

Dørene åpner: 18:00.
Konsertstart: 19:00.
Aldersgrense: 20år.
Bar åpen før, under og etter konsert.

18 nov
Park 22 Byscena Iskald

Unik og nord-norsk black metal kommer til Mo i Rana

Black metal-bandet Iskald ble startet på Sortland i 2005 og har holdt på i over 15 år. Fra sin base i Bodø har 5 album blitt hamret ut gjennom årenes løp. Med sin unike og nord-norske tilnærming til svartmetallen har fans og presse latt seg begeistre over musikken som har satt sine spor over hele…

27 okt
Park 22 Byscena Government

Government skal levere mer enn aldri før!

Fredag 27.oktober spiller Government på Park 22 Byscena. Bandet fra Rana spiller eget materiale som over tid har sneket seg inn hos både ranværinger og nordmenn. Bandet har aldri vært bedre og har nettopp vært i studio der låter er spilt inn. Kanskje blir det release denne kvelden? Med et solid komp og en stor…

14 okt
Park 22 Byscena BråK presenterer: Ondt Blod

Endelig tilbake!

Endelig tilbake! I et tiår har bandet fra Kirkenes levert frådende hardcore og fengende refrenger på nordnorsk. Med de to fullengderne “Finnmark” (2016) og “Natur” (2018) i bagasjen, har bandet høsta lovord i øst og vest, og bygget opp en solid fanskare. Med hjertet ute på kofta, og blink i øyet, leverer bandet tekster om…

10 nov
Park 22 Byscena Erling Ramskjell

Kommer til oss kun bevæpnet med en gitar, og en stor sekk med låter

Som en Saltdalens svar på Nick Cave crooner han fram budskapet låt for låt

03 nov
Park 22 Byscena Tuff Enuff presenterer Soft City

Soft City kommer tilbake!

Hardtslående riff, suggererende rytmer, sjelfulle melodilinjer og virtuose soloer

30 sep
Park 22 Byscena Åpen Scene Unge Artister

Åpen Scene – Unge Artister

Unge artister fra hele Helgeland møtes på scenen på Park 22, for å vise fram for hvilket utrolig engasjement og talent som finnes rundt omkring.

11 nov
Park 22 Byscena Bar & Basar

Gjør deg klar til å jakte på skatter på Byscenas gjenbruksmarked!


Del skattene dine med andre shoppere og gjør rotet om til penger!

07 okt
Park 22 Byscena Maldito

Tuff Enuff presenterer:

Med sitt personlige forhold til tidlig industriell blues og 70-tallets tungrock, har kvartetten Maldito skapt et tight og intenst liveutrykk som har banet seg vei inn i vinylsamlingen til både gamle ringrever innen tradisjonell blues samt unge rockere. KJØP BILLETTER HER FØLG FACEBOOK EVENTET HER «Fire gutter som sparker ræv, men samtidig er usedvanlig tight…