Laster Arrangementer
lørdag 23. januar 2021

Klokken
19:00 - 0:30

UTSATT, NY DATO KOMMER: Tar ladegrep på Byscena

MorMors Pistol er en rocketrio fra Hemnesberget bestående av Tone Drage, Håvar Trettbakk og Svein-Erik Hjerpbakk. Dette blir kveld med godt driv. Det er aldri kjedelig i selskap med hemnesværinger.

MorMors Pistol er en rocketrio fra Hemnesberget bestående av Tone Drage, bass&vokal, Håvar Trettbakk, trommer&vokal og Svein-Erik Hjerpbakk, gitar&vokal.

Kjøp billett HER

Hver onsdag er det øvingskveld for bandet i en kjeller sentralt på Hemnesberget, der det snekres hardtslående låter basert på tekster av Tone. Alle tre har lang erfaring fra ulike bandprosjekter; Tone og Håvar sist fra Pumpin the lows og Svein-Erik fra bl.a Korgen-bandet Hoovers.
Bandet er inspirert av 70-tallets saftige riff ispedd 90-tallets uttrykk og innpakning.
Bandets kraftig nedstemte gitarer harmoniserer godt med tekstene, som handler en god del om hvordan vi tar vare på kloden, grådighet, materialisme og dommedag.

Cleanlyd er bannlyst, og låtene framføres med fuzz på både bass og gitar. Håvar driver firmaet «Wipe my ass Amplification» på si og står bak både gitarforsterker, bassforsterker og diverse effektpedaler i Mormors Pistol. At det skjer en lokal produksjon av høykvalitets musikkutstyr på Hemnesberget, er en godt bevart hemmelighet.

Dette blir kveld med godt driv. Det er aldri kjedelig i selskap med hemnesværinger.
Billettpris 300,- + avgift.
Kun 50 plasser (sittende)
Billetter kommer straks for salg.
20 års aldersgrense.
Bar med alle rettigheter.
Vi tilrettelegger for godt smittevern.
Konsertstart kl. 19:00
Dørene åpnes kl. 18:00
Husk ID.