Laster Arrangementer
lørdag 13. mars 2021

Klokken
18:00 - 22:00

Marstokk’s Mafia – med fantastisk følge

Marstokk's Mafia besøker Byscena og har med seg litt av et følge: Malin Anna Zetterberg, Reidar Sørensen, Stig Frammarsvik, Erik Nilsson, Holger Christian Sjåvik og Marco Fresi. Wow det blir driv.

Dørene åpnes: 18:00
Konsertstart: 19:00
Aldersgrense: 20 år
Sittende konsert og anviste plasser
Bar med alle rettigheter, åpen før under og etter arrangement.

KJØP DIN GROOVY BILLETT HER, NÅ

Marstokk’s Mafia er partybandet til Frank. Gjennom årene har han presentert mange forskjellige musikere i bandet, alle av høyeste karat som har levert store opplevelser hver gang.

Hovednerven i bandet har alltid vært rock og blues, servert med overbevisning og hjertevarme. Marstokk velger alltid låter du kan nikke gjenkjennende til og nyte grooven av.

Nå besøker han Byscena med et nærmest «rent» Hemnes-band. I tillegg til veteranene Malin Anna Zetterberg, Stig Frammarsvik og Erik Nilsson får du oppleve Holger Christian Sjåvik på bass og Marco Fresi på gitar.

Det er også, som vanlig, åpent for overraskende gjester på scenen…, mye kan skje når Mafiaen er på besøk!

SMITTEVERN:

Park 22 har som arrangør som mål til enhver tid å overholde og tilrettelegge for smittevern pga Covid-19 viruset i henhold til myndighetenes krav. Utover de generelle krav til hygiene og avstand er det nå spiseplikt ved alkoholservering og tidligere sjenkestopp enn normalt. Dette betyr at alle som skal drikke alkohol må i fbm. første bestilling også bestille mat. Vi har skreddersydd en rett for anledningen. Alkoholservering stenger kl. 22:00. Alkoholkonsum må avsluttes senest kl. 22:30. Alle gjester vil få anvist plass/bord. Denne plassen må beholdes under arrangement da det er krav om faste anviste plasser.