Laster Arrangementer
tirsdag 11. mai 2021

Klokken
18:00 - 20:30

Er det fødsel eller er det ideologi?

Alle er enige om at bedøvelse er selvsagt når du skal trekke tenner, men på fødestua blir det debatt. Hva er vitenskap, hva er synsing og hva er egentlig best for kvinnekropp og baby? Og hvorfor blir temperaturen så høy?

DØRENE ÅPNER: 18:00
START DEBATT: 19:00
Alle er enige om at bedøvelse er selvsagt når du skal trekke tenner, men på fødestua blir det debatt. Hva er vitenskap, hva er synsing og hva er egentlig best for kvinnekropp og baby? Og hvorfor blir temperaturen
så høy?
Lytring inviterer leger, jordmødre og fødekvinner til en debatt om hva
naturlig fødsel egentlig er for noe, og spør også om smerten har en verdi i seg selv.
PANEL:
– Petra Næss, jordmor ved ABC-klinikken Ullevål sykehus
– Leiv-Arne Rosseland, lege og professor i medisin, Oslo univeritetssykehus
– Sarah Evans, småbarnsmor og sykepleier
– Line Victoria Husby, blogger og småbarnsmor
– Nicole Grynning Rezende, phd-kandidat, Nord universiten
DEBATTLEDER:
Silje Tamara Røssvassbukt

FØLG FACEBOOKEVENT HER

Bar med alle rettigheter holder åpent før og etter konsert.
Vi ivaretar smittevern og oppfordrer også alle til å vise hensyn, holde avstand og vaske hendene. Det er bord og bordservering på denne konserten.

SMITTEVERN:
Park 22 har som arrangør som mål til enhver tid å overholde og tilrettelegge for smittevern pga Covid-19 viruset i henhold til myndighetenes krav. Utover de generelle krav til hygiene og avstand er det nå spiseplikt ved alkoholservering og tidligere sjenkestopp enn normalt. Dette betyr at alle som skal drikke alkohol må i fbm. første bestilling også bestille mat. Vi har skreddersydd en rett for anledningen. Alkoholservering stenger kl. 22:00. Alkoholkonsum må avsluttes senest kl. 22:30. Alle gjester vil få anvist plass/bord. Denne plassen må beholdes under arrangement da det er krav om faste anviste plasser.