Laster Arrangementer
lørdag 31. juli 2021

Klokken
19:00 - 0:30

Ila Auto tar med seg en humørfylt fartsbombe til Byscena

Bandet fikk Spellemannprisen 2006 i klassen country. Bandet har i alt gitt ut fire album, og har skaffet seg fans i inn- og utland. Bandet har rykte på seg for alltid å gi publikum noe ekstra, og få band kan matche deres energi på scena.

Ila Auto har blitt kalt lokomotivet i norsk bluegrass, og det er få band som kan matche energien deres på scena.
I snart 15 år har de vært på veien. Bandet har rykte på seg for alltid å gi publikum noe ekstra. En humørfylt festbombe, enten de spiller for voksne eller barn.

KJØP BILLETT HER

FØLG FACEBOOKEVENTET HER

I 2006 ga de ut sitt debutalbum If You Keep Pickin’ it Might Never Heal på Auto Records. For albumet fikk bandet Spellemannprisen 2006 i klassen country. Bandet har i alt gitt ut fire album og en ep, og har skaffet seg fans i inn- og utland.

I 2020 slapp bandet albumet Piknik med døden, produsert av Jørund Fluge Samuelsen. Etter tre konserter til stormende jubel kjørte bluegrasslokomotivet rett inn i pandemi og lock down, og spora av så det spruta t-skjorter og fersk vinyl i alle retninger. Men etter ukevis med øving i hver sine kjellere er gutta tilbake og mer klare for konsertscenen en noen gang.

Dørene åpnes: 19:00
Konsertstart: 20:00
Aldersgrense: 20 år.
Sittende konsert og anviste plasser. Bar med alle rettigheter, åpen før under og etter arrangement.

SMITTEVERN: Park 22 har som mål til enhver tid å overholde og tilrettelegge for smittevern pga Covid-19 viruset i henhold til myndighetenes krav. Disse kan blir endret.