Laster Arrangementer
fredag 3. desember 2021

Klokken
19:00 - 1:30

The Arrows «Bærre Beatles» og Tapasbuffet

31. mars 2019 opplevde de å få spille på selveste The Cavern i Liverpool. På Park 22 vil de spille «BÆRRE BEATLES» – et sett med kun melodier fra Beatles’ store katalog. Melodier de fleste også i dag har et forhold til og som publikum inviteres til å synge med på.    

Høsten 1963 kom fire unge Fauskegutter inspirert av The Shadows sammen og dannet gruppa THE ARROWS. Drømmen var å bli popstjerner. Men ganske raskt konverterte de til Merseybeat – inspirert av musikken til The Beatles og de øvrige gruppene fra Liverpool.

KJØP BILLETTER HER

FØLG FACEBOOK EVENTET HER

De ble sin unge alder til tross populære både i Saltenområdet, i Lofoten og i Rana. Etter hvert utvidet de sitt nedslagsfelt og reiste på turneer til Sør-Norge i årene 1965 – 1967 og dro også sammen med sangeren Ray Adams på folkeparkturne i Sverige jule- og nyttårshelgen 1966/67. THE ARROWS ga ut 4 singleplater 1966/67 hvorav deres versjon av ”Diana” nok er den mest kjente. Bandet ble oppløst ved årsskiftet 1967/68. 

Siden THE ARROWS i 1994 børstet støvet av instrumentene sine, har det resultert i flere opptredener både i inn- og utland; fra Oslo i sør, St. Petersburg i øst til Svalbard i nord. I tillegg har de hatt så vel radio- som fjernsynsopptredener og i juni 1996 ga de ut CD’en “Things we did…- TODAY!” – et samarbeidsprosjekt med NRK Nordland. 
31.mars 2019 opplevde de å få spille på selveste The Cavern i Liverpool og på Park 22 vil de spille «BÆRRE BEATLES» – et ca. 2 t langt sett med kun melodier fra Beatles’ store katalog. Melodier de fleste også i dag har et forhold til og som publikum inviteres til å synge med på.    

THE ARROWS stiller med følgende mannskap i Mo i Rana: 

Originalmedlemmene Geir Mortensen, bass/vokal og Nils-Ole Steinbakk, trommer. 

Arne Kartfjord, gitar/vokal har vært med siden 1994 og ranværingen Roar Karlsen, gitar/ saksofon/vokal kom med i 2009. I tillegg vil det bli noen gjesteopptredener.

Som sagt, er dette en skikkelig julefæst med digge artister og flott musikk, og i tillegg blir det tapas buffet!