Laster Arrangementer
lørdag 8. mai 2021

Klokken
19:00 - 0:00

LIVE med Nicholas og Øyvind

Bak radioprogrammet Fasiten er to av universets hyggeligste fyrer: Nicholas og Øyvind. På Byscena sender de live med publikum og vi tenker det blir god kok både på scena og rundt bordene i salen.

Dørene åpner: 19:00
Showstart: 20:00
20 års aldersgrense
Bar med alle rettigheter er åpen før, under og etter show.
Servering ved bord.
Kan to ungfoler fra Leirfjord skape underholdning i Rana? Kan de selge ut? Kan de spikre hva som er ukas topp og bunnpunkt? Kan de være sinte? Kan publikum få Øyvind til å le? Setter Øyvind riktig karakter på Nics norskoppgave fra ungdomsskolen? Hva lurer Øyvind på?
Og hvilke mareritt fra 90-tallet vi alle kjenner til graves frem?
En rekke spørsmål, usikkert om vi får alle svar. Men på spørsmål om du skal, så foretrekker gutta at svaret er: Ja! Vi er jo ikke totalt dølle.

SMITTEVERN:

Park 22 har som arrangør som mål til enhver tid å overholde og tilrettelegge for smittevern pga Covid-19 viruset i henhold til myndighetenes krav. Utover de generelle krav til hygiene og avstand er det nå spiseplikt ved alkoholservering og tidligere sjenkestopp enn normalt. Dette betyr at alle som skal drikke alkohol må i fbm. første bestilling også bestille mat. Vi har skreddersydd en rett for anledningen. Alkoholservering stenger kl. 22:00. Alkoholkonsum må avsluttes senest kl. 22:30. Alle gjester vil få anvist plass/bord. Denne plassen må beholdes under arrangement da det er krav om faste anviste plasser.