Laster Arrangementer
lørdag 9. oktober 2021

Klokken
19:00 - 1:30

En god miks av pop, rock & country

God gammel overtenning av energi. Følelser skal vekkes i form av glede, sorg, sinne og rockefot

 

Iris Severine er en sanger og låtskriver fra vakre Helgeland.
Hun startet sin “musikk-reise” i Bø i Telemark, etter at hun ved noen tilfeldigheter begynte å opptre på en country-bar. Planen den gang var å bli eiendomsmegler, men musikken viste seg å skulle ta overhånd og nå – 6 år senere – jobber hun fortsatt med musikk.

KJØP BILLETTER HER

FØLG FACEBOOKEVENTET HER

Etter et stille år med lite opptredener har hun endelig gleden av å kunne invitere alle som måtte ønske å komme på konsert. Musikken vil bli en god miks av pop, rock & country, og alt fra rolige ballader til å sparke fra seg med rockefoten. “Mitt ønske når jeg opptrer er å formidle følelser til de som hører på. Om det så er glede, sorg, sinne eller god gammel overtenning av energi.”

I stjernelaget finner vi:
Den italienske gitaristen Marco Fresi!
Han er utdannet ved The institute of Contemporary music i London, og har nå forvillet seg til Norge. Man kan forvente seg å få servert noen saftige soloer fra denne karen!

Lars Kristian Sjåvik er en velkjent trommeslager på Helgeland, med passion for å slå ifra seg og kan med sikkerhet omtales som en gladlaks med stor G.

Mr Bass – Bjørn Ronny Hansen – er en groovy og stødig bassist som man kan glede seg til å se på scenen.
I sin ungdomstid var han kjent for sin fyldige hockey-sveis.

Med på laget er også Erik Nilsson, en keyboardartist man må lete lenge etter å finne maken til! Med sin positivt særegne stil på tangentene er han med på å sløyfe hele dette unike bandet sammen

Iris Severine finner inspirasjon fra blant annet artister/band som; Lady Gaga, Brandi Carlile, Kate Bush, Elton John, The Cranberries & Janis Joplin mm. Og trolig vil den del av nettopp disse navnene bli covret på konserten. De siste årene har Iris Severine hatt mye fokus på egen låtskriving, og planlegger å slippe sin første singel etter sommeren.

Dørene åpnes: 19:00
Konsertstart: 20:00
Aldersgrense: 20 år
Sittende konsert og anviste plasser.
Bar med alle rettigheter, åpen før under og etter arrangement.

SMITTEVERN: Park 22 har som mål til enhver tid å overholde og tilrettelegge for smittevern pga Covid-19 viruset i henhold til myndighetenes krav. Disse kan blir endret.

https://youtu.be/ZwSM9y8jmt0