Laster Arrangementer
onsdag 12. mai 2021

Klokken
18:00 - 22:30

Bjørn Berge: Bursdagsblues med TUFF ENUFF

Når du går på en Bjørn Berge konsert vet du at det blir heftig, hardt, mykt og gøy!

TUFF ENUFF Bluesklubb Mo i Rana feirer toårsdag og drar på med kalaskonsert med Bjørn Berge.

Dører: 18:00
Konsertstart: 19:00
Aldersgrense: 20 år.
Bar med alle rettigheter holder åpent før og etter konsert.
Vi ivaretar smittevern og oppfordrer også alle til å vise hensyn, holde avstand og vaske hendene. Det er bord og bordservering på denne konserten.

KJØP BILLETT HER

Bjørn Berge har aldri vært redd for å blande forskjellige musikksjangere. Her får vi servert heftig gitarspill på akustisk gitar; rock, funk, ballader, blues og good time music og en og annen morsom historie.

Bjørn Berge har i løpet av karrieren opparbeidet seg et solid live-rykte som en gitarist i verdenstoppen, noe som innbærer at han jevnlig besøker store jazz, blues og rock festivaler og klubber rundt i Europa og Nord-Amerika. Konsertene hans er ikke alltid lett å sette i bås da han kombinerer flere musikalske sjangere som folk, jazz, blues og rock.

  • Bjørn Berge er et helt orkester alene, og nå har han funnet den rette balansen mellom rått og brutalt og mer dempet og behersket, skrev Øyvind Rønning i Dagbladet om Berges konsert på Notodden Bluesfestival.

SMITTEVERN:
Park 22 har som arrangør som mål til enhver tid å overholde og tilrettelegge for smittevern pga Covid-19 viruset i henhold til myndighetenes krav. Utover de generelle krav til hygiene og avstand er det nå spiseplikt ved alkoholservering og tidligere sjenkestopp enn normalt. Dette betyr at alle som skal drikke alkohol må i fbm. første bestilling også bestille mat. Vi har skreddersydd en rett for anledningen. Alkoholservering stenger kl. 22:00. Alkoholkonsum må avsluttes senest kl. 22:30. Alle gjester vil få anvist plass/bord. Denne plassen må beholdes under arrangement da det er krav om faste anviste plasser.